Mi a véleményetek a későn szülő nőkről?
A fiatalság kiélése számomra akkora bullshit, kortól függetlenül. Soha nem éltem annyira, mint mióta megszülettek a gyerekeink. Sokkal vidámabb, kiegyensúlyozottabb és humorosabb vagyok én is és a mindennapok is, a férjemmel való kapcsolatunk is jobb, szorosabb, hiába nem járunk annyit koncertre vagy színházba.
A kor szerintem teljesen emberfüggő, valaki 16 évesen is érett rá, valaki meg 45 évesen sem lenne az. Ezt mindenkinek magának kell érezni.
Én 30 felett nem szeretnék már gyereket, 26 vagyok eddig 1 van és 2 év múlva indul a kistesó projekt, ha összejön 30-ig akkor nagyon boldogok leszünk, ha nem akkor pedig egyke lesz a kisfiunk, akkor is nagyon boldogok leszünk.
Emellett a 30-35 egyáltalán nem késői gyermekvállalás hanem inkább az átlag manapság és szerintem is teljesen belefér. 40-45 felett na az már késői szerintem de ha valaki akkor vállal az sem tartozik rám, nem fogok itt fröcsögni senkire.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!