Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mi a véleményed, ha egy nő...

Mi a véleményed, ha egy nő csak ilyen feltételekkel vállalja be a terhességet? Érthető, vagy elítélendő?

Figyelt kérdés

Adott egy pár, együtt vannak 2 éve, de nem házasok. Mikor megismerkedtek, a férfi már jól élt (saját ingatlan, drága autó, magas életszínvonallal járó dolgok, stb). A nő pedig átlagosan inkább, nem volt saját lakása, az autója sem a legújabb prémiumkategória, úgy az egész élete inkább átlagos.

Teherbe esett, aminek a párja jobban örült, de ő kikötötte, hogy csak akkor tarthatják meg, ha megkapja a férfi tulajdonában lévő összes ingatlannak a felét, a kiadott lakásokból, apartmanokokból befolyó pénzt is felezik és kap társkártyát a férfi számláihoz, minden pénzügyi döntésről, befolyó összegről tudni akar és lecserélik az autóját egy nagyobbra, gyorsabbra.

Ő azzal védekezik, hogy feladja a következő éveit a gyerek miatt, akár a teste is tönkremehet örökre, kockáztatja az egészségét is, míg a pasi bármikor gondolhat egyet, és pakolhat, ő meg nem akar hoppon maradni. Meg hogyha a férfi tényleg örökre tervez vele, akkor ez nem jelent neki nagy megerőltetést.

2019. okt. 25. 19:59
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
79%

Nyilván hipotetikus kérdés, és nem ismerek ennyire elmebeteg nőt, aki a saját testi egészségét és a gyereke életét így köti feltételekhez. És itt most nem az anyagi biztonság iránti vágyra gondolok, hanem az közel sem normális, hogy valaki a saját testi integritását és a gyereke életét ilyen módon kösse feltételekhez.

Azt megértem, hogy nem akar a gyerekkel az utcára menni, de ez már nem az a szint. Szerintem a pasasnak kellett volna gumit húznia, nem pedig egy ilyen nyomorultat felcsinálnia. Amúgy már csak azért is nemet kéne mondani, oszt mi lesz, kikapartatja? Mehet isten hírével és kész.

2019. okt. 26. 07:41
 12/14 anonim ***** válasza:
84%

Szerintem egyrészről érthető, ha a nő fél, ha egyedül marad egy gyerekkel mi lesz vele. Ezt nem tartom számító dolognak, és nem kell belemagyarázni, hogy nem bízik a párjában, nem jó emiatt a kapcsolatuk stb. De ezt a követelést túlzásnak tartom.

Ha én lennék hasonló helyzetben, szépen leültetném a páromat, és elmondanám neki a félelmeimet. Mi lesz ha elhagy stb. Közösen kellene egy kompromisszumos megoldást választani.

2019. okt. 26. 08:42
 13/14 anonim ***** válasza:
84%

Nőként mondom, hogy az ilyen nő egy undorító féreg.

Az nem indok, hogy a pasi bármikor pattanhat, hiszen a nő is megteheti ezt, miután leakasztotta a pénzt, és akkor a pasi marad ott gyerek nélkül, és bukja élete munkájának a felét.

Ez csak egy aranyásó, aki gyerekkel akarja kizsarolni azt, amiért lusta megdolgozni.

2019. okt. 26. 10:14
 14/14 anonim ***** válasza:
43%

Nőként mondom, hogy ez a nő fél, hogy kiszolgáltatott helyzetbe kerül és a gyerekét is elveszti.

Bennem is felmerülne a félsz, ha fiatalabb, csinosabb, de átlag színvonalon élő nőként egy gazdagabb, befolyásos embertől foganna gyerekem, aki nagyon meg akar győzni arról, hogy tartsam meg(házassàg nélkül).

Arra gondolnék, hogy a külsőm hanyatlani fog biztosan(hisz szülök, éjszakázok, stresszelek a gyereknevelésen)a pasi keres új csajt, akinek szebb a teste és épek az idegei, én csóró maradok, idegesebb, hisz elhagynak, lecserélnek, gyerekelhelyezés, ő meg elpereli a gyereket a jobb körülményekre, teljes családra hivatkozva. Több pénze van jobb ügyvédre, mint nekem, lehet, hogy nem is nevelhetem a gyerekem, de ha mégis, az apjával thaiföldre megy, velem meg a balatonra, mert apuka ügyvédje minimális gyerektartást harcol ki, már, ha megkapom egyáltalán a gyerekem..

Mindent elvesztenék, párt, gyereket, az egyetlen értékem(legnagyobb értékem)a külsőm.

Amíg a pasinak az egyetlen értéke(legnagyobb)a karriere megmaradna.

Az okos nők így csinálják, bebiztosítják magukat a legrosszabb helyzetre, ettől nem anyagiasak, csak nem hülyék( és nem bíznak vakon a párjukban).

Házasság vagy szerződés nélkül buták, vagy karrieristák vállalnak csak gyereket.

Beleőrülnék, ha egy gazdagabb apukával pereskednék azért, hogy nevelhessem minden nap a gyerekem és azért buknék, mert neki több pénze van.

2019. okt. 26. 10:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.