Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Létezik olyan, hogy felfázásra...

Létezik olyan, hogy felfázásra kezelnek, de nem érzem, hogy ez lenne a gond? Volt már így valaki köztetek?

Figyelt kérdés
29hetes vagyok. A védőnő talált egy csomó gennyet és fehérjét a vizeletemben. Átmentem a háziorvoshoz, aki kérdezte, hogy sűrűn kell a pisilnem és, hogy csíp e a vizelet? Mondtam, hogy nem, de mégis erre gyanakszik. Antibiotikumot kaptam
2019. okt. 25. 12:08
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Nőgyógyász mit mondott?
2019. okt. 25. 12:13
 2/8 anonim ***** válasza:
24%
Fura de bízz az orvosodban! Ha kezeletlenül marad nagyobb a gond, mint az antibiotikum!
2019. okt. 25. 12:14
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Ez egy nögyógyászati probléma. Még akkor is az lenne, ha nem lennél terhes, a házi orvosnak is lehetett volna annyi esze, hogy vagy egy labort csináltat vagy elküld a nödokihoz.

Èn semmi esetre sem szedném az antibiotikumot, pont azért mert mi lesz, ha a szülés alatt lesz egy fertözésed, és pont ez miatt nem hat az antibiotikum. Èn rögtön a nögyógyászhoz mennék, mert ami a nagy veszély, hogy akár toxémia is lehet. Föleg, hogy a vizelési problémád nincsen...

Egyébként egy enyhe felfázást sem kell antibiotikummal kezelni, mert arra elég 1-3 napig nagyon nagyon sokat inni, és magától meggyógyul. Egy normál nödoki arra is csak ivokúrát ad. A túl sok antibiotikum mind neked mind a babának árt.

2019. okt. 25. 12:24
 4/8 A kérdező kommentje:
A nőgyógyászomat nem lehet utolérni, csak az asszisztenst aki 30.-ára adott időpontot. Persze, bízok benne és be eszem, csak annyira furcsa, hogy semmi tünetem nincs, csak a vizelet.
2019. okt. 25. 12:25
 5/8 A kérdező kommentje:
3as köszönöm a tanácsod. Mit gondolsz, érdemes ügyeletre menni így, hogy pont hétvégére esik, vagy elég hétfőn bemenni egy ambulanciara?
2019. okt. 25. 12:27
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Megkérdeztem volna a házidokit, hogy tünet nélkül miért látja indokoltnak az antibiotikum szedését. Egyébként lehet terhesen antibiotikumot szedni, csak azért legyen már valami épkézláb oka. Amúgy minél hamarabb nőgyógyász lásson és inkább ő adjon gyógyszert ha kell, ha pedig felfázás, talán urológushoz is érdemes menni. Az én házidokim egész terhesség alatt semmilyen gyógyszert nem mert adni, mondjuk ez is túlzás.
2019. okt. 25. 15:54
 7/8 A kérdező kommentje:
Kérdeztem, sőt utána a védőnőt is, hogy miért nincs tünete annak, hogy felfáztam. De csak mosolygott, hogy a vizeletem nem ezt mutatja szedjem csak az antibiotikumot. Hétfőn mindenképp beszélek nőgyógyásszal.
2019. okt. 25. 17:29
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem értem miért lettem lepontozva. Biztos sok itt az orvos..
2019. okt. 26. 00:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!