Hány hetesen fordult be a babátok? Ezt lehet érezni, vagy csak az orvos közölte?
33 hetesen.
Igen éreztem sőt pár percre meg is voltam ijedve hogy mi történik, annyira erőteljes, kellemetlen mozgás volt.
Nekem három gyerekem van, a pocakban mind a három iszonyú sokat mozgott. Állandóan - egyfolytában éjjel-nappal. :)
a nagy 38hétig harántba feküdt, ha nyújtózkodott az borzasztó érzés volt.....
a középső egy héten belül volt fejvégű és faros is a 27. héten- na azt az estét mikor átfordult fejvégűből farosba..... júj de fájdalmas volt. Persze 33hetesen visszafordult az még rosszabb volt - onnantól csak mint az orsó forgott a hasamban a tengelye körül.
a kicsi úgy született hogy csomó volt a köldökzsinórján- szóval nem is részletezem.
Szerettem volna még egy gyereket, de ezt az érzést több hónapig nem bírtam volna ki még egyszer- így maradt 3.
Egyik gyerekem 39 hét közepén. Előtte faros volt, a feje nagyon nyonta a bordám.
Két nap volt mire megfordult irtó sok jósló közepette. Nem tudtam hogy van, cssk azt, hogy már nem úgy. Doki mondt aztan hogy befordult. Na onnantól a hólyagomat nyomta nagyon... még masfél hetet marad...
Off:
Ez egy olyan rém egyszerű kérdés, hogy nem lehet rá "haszontalan" választ adni. Vagy érezte az anyuka, vagy nem. Ezért kérdezem tőletek, miért lett a fentebb író, 68%-os válaszoló hozzászólása 0%? Komolyan érdekel, mit lehet olyat leírni még egy ilyen kérdésben is, amiért lepontoznak valakit?
Sok kérdés olvasható, ami kifejezetten nem is tanács tehát nincs rossz válasz, csak tapasztalat és mégis pontozgatnak le. Bosszantó.
Köszönöm mindenkinek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!