A facebookon vettem észre, hogy kB. 30 darab 20-25 év közötti ismerősömből van 6-8 akinek már most 2 gyereke van és kizárólag csak szüléssel kapcsolatos dolgokat osztanak meg. Viccesnek látszó "mémeket", "bölcsességeket“, közben meg a csereberés csoportba írkálnak hogy akinek van kinőtt gyerekruha, játéka, barmije, az írjon.
Nekem is vannak ilyen ismerőseim a szülős, szoptatós mémekkel, “viccekkel”, bölcselkedésekkel de senki nem írogat ilyen csoportokba, vagy ha igen azt nem látom. Nem tudom hogy van ez a csoportosdi de egyetlen Fb csoportban sem vagyok benne, lehet hogy ezért nem dobja fel ezeket a posztokat. Egyébként mindenkinek a magánügye, hogy mit és honnan vesz a gyereknek, tojok rá magas ívből más honnan vásárol. A mémeket kevésbé értem de aki irritál azt letiltom. 💁♀️
2019. okt. 19. 10:25
12/18 anonim válasza:
Az ő dolguk. Én nem csináltam volna, diplomát akartam meg elkezdeni dolgozni.
Nekem is volt ilyen ismerősöm, mire én szültem (26), addigra ő elvált anyuka volt három gyerekkel, munka, végzettség nélkül. Nem irigylem.
2019. okt. 19. 10:33
13/18 anonim válasza:
#4, ha szerinted ott vannak a normális emberek te miért vagy itt? Logika.
Amúgy ki a normáis ember szerinted? Aki csecsemők felgyújtásával viccelődik? Vagy trágár módon szinja a már szült nőket?
Ha neked ez a "normális" akkor te valami szociopata vagy.
2019. okt. 19. 10:50
14/18 anonim válasza:
Nekem normális dolog anyának lenni, neked nem az. Nem vagyunk egyformák. Én tisztelem azoknak a véleményét akik nen akarnak gyereket, és nem fontos nekik. Cserébe én is elvárom, hogy az én álláspontomat tiszteljék. Én sosem szólok be a gyerekmenteseknek, akkor ő nekik mi a fene bajuk van? Senkit nem kötelező követni. Le is iratkozhatsz a hírfolyamról tudtad? :)
2019. okt. 19. 11:04
15/18 anonim válasza:
Ezt most én se értem. Mi a baj? Az hogybszulnek a nők? Az hogy posztolnak a facen? Az hogy használt cuccokat cserelnek,mert ugybgazdasagosabb?
Amúgy nekem van egy titkos fegyverem hogy ne lássam amit nem akarom. Megkeresem az embert, rámegyek a profiljára és kikovetem. Szívesen. Ezt a tanácsot ingyen adtam.
2019. okt. 19. 11:50
16/18 anonim válasza:
Ezek szerint te is benne vagy a cserebere csoportban, ha látod őket. Miért is?
Mi közöd hozzá ki mikor szül? Mi közöd hozzá ki mit oszt meg?
Ha nem tetszik ne nézd.
Én nem szivatom magam... Nem nézem azt ami nem érdekel, nem agyalok rajta és nem írok ki kérdést sem róla.
2019. okt. 19. 13:53
17/18 anonim válasza:
Kedves “ha valami nem tetszik, ne nézd” felfogású válaszolók! Ti miért néztétek meg ezt a kérdést, ha nem tetszik nektek? Logika. #4es voltam
2019. okt. 19. 17:33
18/18 anonim válasza:
Szerintem egy főcímből nem igazán derül ki miről fog szólni a kérdés. De te még mindig itt vagy, ahelytt hogy a gyermekmetes dedóoldalon ajvékolnál, és dobálnál ki képzeletben csecsemőket a 10.-ről a szociopata haverjaiddal.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!