Meglepetés babások! Mennyi ideje voltatok együtt mikor "be csúszott"? Együtt maradtatok?
Figyelt kérdés
Csupán kíváncsiság.#teherbeesés #Meglepetés baba
2019. okt. 18. 13:43
11/16 anonim válasza:
Mi sem tartottuk meg, nem volt túl jó meglepetés.. 4 éve voltunk együtt akkor és vagyunk azóta is.
12/16 anonim válasza:
Szal a lepontozó nem tartotta v nem tartaná meg, gratulálok!
13/16 anonim válasza:
Mekkora taplóság már lepontozni azt, aki nem vetette el a gyerekét... Ne adj isten még a pasit is megtartotta.
14/16 anonim válasza:
És akkor mi van, ha nem valaki nem tartotta meg?! Én se tartottam meg, na és?? Mi közöd van neked ehhez egyébként...? Én is gratulálok az ítélkezésért. Ugyan én senkit sem pontoztam, de nem is teszek megjegyzést és kritizálom a másik döntését!
Bár gondolom az nem lenne taplóság, ha azok lennének lepontozva, akik nem tartották meg...
15/16 anonim válasza:
14es Nem azoknak szólt, akik máshogy döntöttek, hanem a pontozókhoz.
16/16 A kérdező kommentje:
Én mindenkinek zöldet adtam, aki válaszolt. Nem tudom ki pontozott le ennyi választ, és hogy ez mire volt jó az engem is érdekelne. Mindenesetre köszönöm azoknak akik válaszoltak!
2019. okt. 21. 08:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!