8 hetes terhes vagyok. Egy hónapja kívánós, többször megéhezem. Ha nem eszek úgy érzem rosszul leszek. Van hogy éjszaka kimegyek és eszek pár falatot. Nem vagyok elhízva, sose voltam. Kicsit többet eszek, bár mindig is nagyevő voltam. Párom folyton megszól, hogy már megint eszel? Csak egészséges kajákat, szemetet nem eszek! És többször keveset. Elegem van már, hogy állandóan, minden nap cseszeget. Tiszta stresszben vagyok emiatt. Szerinte 8kg -ot elég lenne híznom a terhesség alatt. Ma este is ment a cirkusz, mert 3 órán belül kétszer is ettem.
Odadobnék neki egy 5 ezrest h tegye el prostira hátha 9kilót hízok 😡
2019. okt. 16. 06:40
12/17 anonim válasza:
Sajnállak kérdező, nekem a férjem az ebédnél a saját kajájából is kínálgat, hogy egyek rendesen... de azért 23 hét alatt csak 3 kilót híztam. Tudja, hogy most ez a fontos, na meg én mindig is kívánós voltam, szóval ezt is ismeri bennem, de ilyet, hogy zavarná, meg megszólná? Soha nem történt még...
2019. okt. 16. 07:11
13/17 anonim válasza:
Ja, s hogy legyek pontosabb. Az első gyerekkel fogytam 7 kilót, majd híztam 23-at. A másodikkal 28 hétben most járok +10-nél. Szóval kb egy hónapja elhagyott volna a férjem ilyen kritériumok mellett, de lehet már az első terhesség alatt 🤣 mit tegyek? Nálunk az egész család hízik - fogy időközönként.
2019. okt. 16. 07:27
14/17 anonim válasza:
Már minden gondolatomat leírták előttem, annyit fűznék még hozzá, hogy ez az ember sajnos nem hinném, hogy őszintén szeret téged :( Aki már a felszedett kilóidon aggódik, meg a külalakon, már jó nem lehet. Azt nem mondta mi lesz ha netán 8-al több lennél? Elhagy? Megcsal? Ne várd meg...
2019. okt. 16. 08:34
15/17 anonim válasza:
Minek szülsz neki? Mióta vagytok együtt? Eddig nem volt észrevehető, hogy csak az alakodért "szeret"?
Mit mondanék? Cezúra on : Azt és akkor eszek amikor akarok, te büdös bu.nko pa.raszt. Ha nem tetszik, hogy eszek terhesen akkor keres magadnak egy vékony p.i.cs.á.t akit nem csináltál fel te paraszt.
Na kb. Ezt
Apósom még jegyezte h mekkora vagyok terhesen, 10kg szedtem fel... közöltem vele h ha nem tetszik ne nézzen rám és pláne ne jöjjön á hozzánk... (Azóta megszültem de a szoptatás alatt is jött rám plusz kg)
2019. okt. 16. 09:39
16/17 piroska és a farkas válasza:
3 terhességem fix közös pontja volt, h az első 12 hétben minden egyes nap , hajnali 2 körül megkívàntam a pàrizsis zsömlét. Ha a férjem ébren volt, szó nélkül megcsinàlta, aztàn egy " annyira szeretlek" sóhajjal mosolyogva nézte, ahogy az àgy közepén ülve eszem. ( Aztàn elküldött fogat mosni 😁). Az első fél kg mindhàrom esetben a 21. hét utàn jött föl. Az elsőnél híztam a legtöbbet a végére, 17 kg- ot. 8(!!) kg jött le a szülőszobàn, 6 kg ( - nyi víz) a következő héten.
2019. okt. 16. 15:07
17/17 anonim válasza:
Ha még csak 8 hetes vagy és már most ilyeneken kötözködik, ezzel stresszel, akkor mi lesz később, amikor neadjisten bármilyen akár apróbb probléma adódik a terhesség során, később a gyerekkel is lesz gond bőven h eszik, nem eszik, hogy hízik, túl válogatós stb.
Azt nem is értem h mi az hogy szerinte 8 kg-t elég híznod?? Mért ki ő, az atyaúristen? Kár ilyen embernek szülnöd, csak a bajod lesz vele.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!