Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Még mit mondhatnék neki, hogy...

Még mit mondhatnék neki, hogy felfogja?

Figyelt kérdés
8 hetes terhes vagyok. Egy hónapja kívánós, többször megéhezem. Ha nem eszek úgy érzem rosszul leszek. Van hogy éjszaka kimegyek és eszek pár falatot. Nem vagyok elhízva, sose voltam. Kicsit többet eszek, bár mindig is nagyevő voltam. Párom folyton megszól, hogy már megint eszel? Csak egészséges kajákat, szemetet nem eszek! És többször keveset. Elegem van már, hogy állandóan, minden nap cseszeget. Tiszta stresszben vagyok emiatt. Szerinte 8kg -ot elég lenne híznom a terhesség alatt. Ma este is ment a cirkusz, mert 3 órán belül kétszer is ettem.
2019. okt. 15. 21:43
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
95%
Fogd be! - szerintem elég hatásos lenne.
2019. okt. 15. 21:49
 2/17 anonim ***** válasza:
99%
Tényleg ne haragudj, de te sem lehetsz egészen normális, ha egy ilyennek szülsz. Szerintem fogalmad sincs, hogy mi jön még. Ha már most ez gond, mi lesz majd a gyerekkel? Semmi se lesz jó neki, amit csinálsz. Hamar egyedülálló anya leszel, de gondolom a párod sem most vált ilyenné.
2019. okt. 15. 21:52
 3/17 anonim ***** válasza:
96%
Kérlek, legyen ez egy kitaláció. Nem létezik, hogy nincs ennyi empátia a leendő gyerek apjában. Akkor is támogatnia kellene ha a végére 30 kilót hízol. Sőt, mondok én valamit, sokszor nem tudjuk befolyásolni (ott a vizesedes). Szóval tedd helyre a párod, illetve kérdezd meg magad, hogy milyennek látod a kapcsolatodat. Ugyan csak 0.001 %-át mutattad most meg, de én elszörnyedtem
2019. okt. 15. 21:52
 4/17 anonim ***** válasza:
97%

Ha vizesedsz, és 8 kg helyett 20 kg lesz rajtad, amiből 10 kg víz, akkor mi lesz? Elhagy? Vagy koplaltat, hogy az áhított 8 kg-ot ne lépd túl?

Szülés után jó esetben hónapokig szoptatsz. A magas prolaktin szint miatt sokan durván hízni kezdenek. Akkor mi lesz? Kap a baba tápszert, csak nehogy felszedj 3 kilót?

Téged szeret, vagy csak a testedet? Mert a tested most mindenképp változni fog. Nem egy házasság ment már így tönkre.

2019. okt. 15. 21:56
 5/17 anonim ***** válasza:
98%

Ez hu....lye. Egy barom. Mit képzel?

Én a te helyedben el gondolkoznek azon hogy miért is vagyok én egy ilyen emberrel? Neki nem az a lényeg hogy mindketten jól legyetek? És mi van akkor ha tényleg meg hízol? Kit érdekel? A lényeg hogy ne fájjon, és egészség legyen ! Ezt a barmot meg szelektáld, terhesség alatt még sokszor beléd köthet ami árt a babának is! Vigyáz

2019. okt. 15. 21:57
 6/17 anonim ***** válasza:
89%
Mondd, hogy ő fogja tisztítani a gátsebedet és borogatni a begyulladt melledet.
2019. okt. 15. 22:01
 7/17 anonim ***** válasza:
98%

Kb semmit sem híztam a terhesség alatt. Szerencsés voltam, pedig ettem mindent ami jól esett. Viszont szülés után bumm... Csak úgy ugrottak rám a kilók, elszállt a pajzsmirigyem (sok nővel megesik szülés után). Tudod mi volt a párom reakciója? A világon semmi! Még ő batorit engem hogy ne aggódjak majd lemegy ha beállítptták a gyógyszert. És kicsit sem érzem hogy máshogy nézne rám. Pedig én hányni tudnék a tükörképemtől.

Te hogy szülhetsz egy ilyen embernek gyereket, aki már most azzal stresszel, hogy max 8 kg-t hizhatsz. Mintha ez így működne..

2019. okt. 15. 22:02
 8/17 anonim ***** válasza:
91%
Vidd el magaddal az orvoshoz, es ott tedd fel ezzel kapcsolatban a kerdest.
2019. okt. 15. 22:24
 9/17 anonim ***** válasza:
91%
Na adtam volna az en paromnak ha engem mEgszologatott volna terhesen hogy mennyit eszek 🤨 hanyszor de hanyszor o csinalt nekem kajat,es szepen elem rakta hogy egyek!en a helyedbe jol Ra.uvoltenenk hogy kuss,utanna lehet visza fogna magat 🤨
2019. okt. 16. 03:10
 10/17 anonim ***** válasza:
100%

Hát, ez a "ráüveltenék, hogy kuss" sem egy érett, felnőtt párkapcsolatban élő nőről árulkodik...

Az a pasi, amelyik még nem érti meg, hogy a terhes párja nem érzi jól magát, ha a korábbi étkezési szokását tartja, annak talán korai volt gyereket vállalnia. És itt most nem arról van szó, hogy ha az asszony felzabálja a hűtőszekrényt, akkor is csendben dicsérjük meg, mert hát terhes, neki lehet alapon.

Mondhatnád neki pl.hogy mikor ő lesz várandós, annyit eszik amennyit ő jónak gondol. A 8kg-os korlátjával meg egyszerűen nevetséges. Van, amit nem lehet befolyásolni.

2019. okt. 16. 06:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!