Még mit mondhatnék neki, hogy felfogja?
Ha vizesedsz, és 8 kg helyett 20 kg lesz rajtad, amiből 10 kg víz, akkor mi lesz? Elhagy? Vagy koplaltat, hogy az áhított 8 kg-ot ne lépd túl?
Szülés után jó esetben hónapokig szoptatsz. A magas prolaktin szint miatt sokan durván hízni kezdenek. Akkor mi lesz? Kap a baba tápszert, csak nehogy felszedj 3 kilót?
Téged szeret, vagy csak a testedet? Mert a tested most mindenképp változni fog. Nem egy házasság ment már így tönkre.
Ez hu....lye. Egy barom. Mit képzel?
Én a te helyedben el gondolkoznek azon hogy miért is vagyok én egy ilyen emberrel? Neki nem az a lényeg hogy mindketten jól legyetek? És mi van akkor ha tényleg meg hízol? Kit érdekel? A lényeg hogy ne fájjon, és egészség legyen ! Ezt a barmot meg szelektáld, terhesség alatt még sokszor beléd köthet ami árt a babának is! Vigyáz
Kb semmit sem híztam a terhesség alatt. Szerencsés voltam, pedig ettem mindent ami jól esett. Viszont szülés után bumm... Csak úgy ugrottak rám a kilók, elszállt a pajzsmirigyem (sok nővel megesik szülés után). Tudod mi volt a párom reakciója? A világon semmi! Még ő batorit engem hogy ne aggódjak majd lemegy ha beállítptták a gyógyszert. És kicsit sem érzem hogy máshogy nézne rám. Pedig én hányni tudnék a tükörképemtől.
Te hogy szülhetsz egy ilyen embernek gyereket, aki már most azzal stresszel, hogy max 8 kg-t hizhatsz. Mintha ez így működne..
Hát, ez a "ráüveltenék, hogy kuss" sem egy érett, felnőtt párkapcsolatban élő nőről árulkodik...
Az a pasi, amelyik még nem érti meg, hogy a terhes párja nem érzi jól magát, ha a korábbi étkezési szokását tartja, annak talán korai volt gyereket vállalnia. És itt most nem arról van szó, hogy ha az asszony felzabálja a hűtőszekrényt, akkor is csendben dicsérjük meg, mert hát terhes, neki lehet alapon.
Mondhatnád neki pl.hogy mikor ő lesz várandós, annyit eszik amennyit ő jónak gondol. A 8kg-os korlátjával meg egyszerűen nevetséges. Van, amit nem lehet befolyásolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!