60. 000ft-ból ketten kisgyerekkel lehetséges megoldani a mindennapokat?
Sziasztok!
Ugy néz ki, hogy válunk a férjemmel.
Miután kifizetem az albérletet és a rezsit 60.000ft maradna a zsebemben.
Ezzel az összeggel szerintetek fogom tudni biztosítani a kettőnknek szükséges dolgokat?
3 éves a kislányom, óvodába jár.
Az óvodához, később iskolához szükséges dolgokat, illetve betegség esetén fellépő költségeket felesben fizetnénk.
Egyedülálló anyukák véleményét, tapasztalatát várom. Köszönöm szépen
Tapasztalatból írom,édes kevés.Az az egy mázlim van,hogy kaptam egy önkormányzati lakást aminek kevesebb a fenntartása ugye. A gyedem 130.000+csp+15.000 amit a kedves apja hajlandó adni.
Ha albérletben laknék,fogalmam sincs mihez kezdenék. De így megvan neki minden ha még nekek szűkösen is kell élni. De az nem számít. Neki sosem fogy el a pelus,gyógyszerekre mindig van,vinni mindig tudom. Hó végére azért szépen feléljük,pedig nincs luxus..sőt. 60 ezerből ketten...valami megoldást sürgősen keress
Mindenképpen meg kell állapodnod a gyerek apjával, mert övé is a gyerek, így fizetnie kell, és nem a minimálbér után, ha olyan sokat keres! Ami jár, az jár!
A kislányod mennyire szereti őt? És ő a lányát? Mert ha magáénak érzi, akkor nemcsak a minimálbér után fizetné a gyerektartást.
Amit mondtál fizetést, az akkora összeg, hogy ha abból tisztességesen fizet, akkor lenne kérdés a megélhetésed, szerényen is, de ellennétek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!