Van itt olyan, aki 8tól 16ig dolgozik?
Az ország fele??
A legideálisabb munkarend. Szerintem.
én 7-től 2 ig vagyok és számomra ez a legideálisabb.
párom 8-tól 4-ig dolgozik, és mindig sajnálom szegényt , igaz neki azért lazább a napja mint nekem.
Én úgy gondolom, ha ez a munkarendem változna akkor valószínűleg elég hamar kiégnék, mivel ez az amit a legjobban szeretek benne, hogy 7 órában vagyok és 2 kor vége.gyerek mellett is ideális lenne szerintem.
Nekem a párom hál istennek 12-zik így egy nap kivételével mindig 13 órakor elhozza a gyerkőcöt mikor mindketten sokáig vagyunk akkor pedig apum - ő 4 nap munka 1 nap pihi 4 nap éjszaka 3 nap pihi beosztásban van - amikor meg mindketten nappalosak akkor, hogy ne legyen 16.30ig bölcsiben nagymamám vigyáz rá.
A munkarend is jó csak volna még mit csinálgatnom itthon néha szeretnék én is főzni de hát pik pak elrepül a nap. Kolléganőm egyedülálló anya ők fél 18ra érnek haza és azt mondja, mindent meg tud csinálni - vagy kamuzik vagy nagyon ügyes. Nálunk a párom is takarít, ha nem így lenne vagy a gyerek vagy a takarítás. 17től 10ig sok idő, de nagyon elfáradok nap végére így 20kor már alszunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!