Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Van itt olyan, aki 8tól 16ig...

Van itt olyan, aki 8tól 16ig dolgozik?

Figyelt kérdés
Én szeptembertől dolgozok így párom van most többet a gyerekkel. 5-re hazaérek és onnantól nem tudom, mit csináljak. A lányunkkal vagyok játszunk kint még az udvaron egy kicsit, de hamar elrepül az idő volna még mit csinálni ki hogy osztja be a délutánjait?
2019. okt. 13. 08:10
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
Általában kimosok, teregetek vagy hajtogatok a többi házimunkát pl főzés párom megcsinálja.
2019. okt. 13. 08:11
 2/12 anonim ***** válasza:
77%

Az ország fele??

A legideálisabb munkarend. Szerintem.

2019. okt. 13. 08:18
 3/12 anonim ***** válasza:
62%

én 7-től 2 ig vagyok és számomra ez a legideálisabb.

párom 8-tól 4-ig dolgozik, és mindig sajnálom szegényt , igaz neki azért lazább a napja mint nekem.

Én úgy gondolom, ha ez a munkarendem változna akkor valószínűleg elég hamar kiégnék, mivel ez az amit a legjobban szeretek benne, hogy 7 órában vagyok és 2 kor vége.gyerek mellett is ideális lenne szerintem.

2019. okt. 13. 08:29
 4/12 anonim ***** válasza:
18%
8-17:30ig, épphogy odaérek 6ra az oviba, mire hazaérünk már este van, kicsi játék, fürdés, alvás, ez az élet rendje...
2019. okt. 13. 08:47
 5/12 anonim ***** válasza:
83%
Vagy 7től 3ig vagy 10től 6ig dolgozom. Az utóbbi pocsék, szinte semmit nem találkozom a gyerekkel. Bár reggel nagyon jókedvű, így legalább az jut, ilyenkor később megyünk oviba. Ezelőtt 9től fél hatig dolgoztam, azzal tényleg az egész nap elment.
2019. okt. 13. 08:55
 6/12 anonim ***** válasza:
32%
Nem ez az élet rendje. Ezt azok mondják, akik képtelenek változtatni. Egy saját üzlet, vállalkozás, mozgóbolt sokkal rugalmasabb.
2019. okt. 13. 09:07
 7/12 anonim ***** válasza:
28%
Én így dolgozom a lányom ovijában,tökéletes hisz ha a párom délutános akkor 4 óráig van oviban és velem jön haza,ha a párom délelöttös akkor ő hozza haza és csak háromig van oviban. De az nem semmi hogy szegény kölyök hatig tesped az oviban.
2019. okt. 13. 09:30
 8/12 A kérdező kommentje:

Nekem a párom hál istennek 12-zik így egy nap kivételével mindig 13 órakor elhozza a gyerkőcöt mikor mindketten sokáig vagyunk akkor pedig apum - ő 4 nap munka 1 nap pihi 4 nap éjszaka 3 nap pihi beosztásban van - amikor meg mindketten nappalosak akkor, hogy ne legyen 16.30ig bölcsiben nagymamám vigyáz rá.

A munkarend is jó csak volna még mit csinálgatnom itthon néha szeretnék én is főzni de hát pik pak elrepül a nap. Kolléganőm egyedülálló anya ők fél 18ra érnek haza és azt mondja, mindent meg tud csinálni - vagy kamuzik vagy nagyon ügyes. Nálunk a párom is takarít, ha nem így lenne vagy a gyerek vagy a takarítás. 17től 10ig sok idő, de nagyon elfáradok nap végére így 20kor már alszunk.

2019. okt. 13. 10:23
 9/12 A kérdező kommentje:
Mert, hogy alapesetben 22ig fent lennék mivel csak 6kor kelünk régen is így volt, de egész nap pörgök estére ülve el tudok aludni.
2019. okt. 13. 10:24
 10/12 anonim ***** válasza:
66%
Én is így dolgoztam a 2. gyerek után, ha a férjem délutános volt a héten akkor én mentem értük 16:30-45 körül,sokszor ők voltak az utolsók. Hétköznap nem főztem, férjemmel ketten takarítottunk de fárasztó volt egyedül, vacsi, pancsi, alvás.
2019. okt. 13. 10:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!