Mi a véleményetek a béranyaságról? Képesek lennétek 1 másik embernek kihordani majd "eladni" 1 babát? Képesek lennétek 9 hónap után elszakadni attól az élettől akit normális esetben az életednél jobban szeretsz?
Testvérnek, legjobb barátnőnek stb kihordanám, mert szeretem annyira a másik embert, hogy ezt megteszem érte. Szerintem minden anyuka tudja, hogy milyen érzés anyának lenni és mennyire borzasztó dolog az, hogyha nem lehet gyereked. Látni minden nap a szeretteidet, hogy mennyire szenvednek emiatt. Ez legalább egy lehetőség lenne nekik, hogy a saját vérükből legyen a gyerek és ne egy vadidegen gyerekre várjanak évekig, hogy majd örökbe fogadhatják.
De idegeneknek én is képtelen lennék megtenni.
Semmi negatív véleményem nincs róla, valószínűleg ha nem lehetne máshogy gyerekem, akkor örülnék is neki, hogy van erre mód.
Azt, hogy én vállalkoznék-e rá, nem tudom megmondani. Vannak országok, ahol elég szép summát fizetnek a béranyának azért a 9 hónapért (tehát nem csak a költségeket fizetik, hanem megfizetik azt a "szolgáltatást", hogy kihordja a babát), ilyen helyzetben ha nagyon meg lennék szorulva anyagilag, megeshet, hogy el is vállalnám. Igazából nem az érzelmi része az, ami engem visszatartana, hanem az, hogy amikor a kisfiam született, az sem volt egy sétagalopp, elég fájdalmas volt, és egy "idegen" babáért nem biztos, hogy szeretném én ezt újra átélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!