Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 4hónapos babám egy hónap...

4hónapos babám egy hónap alatt 400gr-ot hizott. Normális?

Figyelt kérdés
3430gr-al született kisfiu
2011. aug. 26. 11:06
 1/6 anonim ***** válasza:

Szopizik, vagy tápos?

Bár sztem akármelyik, nincs gond, pláne, hogy fiú.

2011. aug. 26. 11:11
 2/6 anonim ***** válasza:
Ja most nézem. Kevesled? Az sem baj. A lényeg, hogy gyarapszik. Ebben a hőségben úgy is kevesebbet esznek.
2011. aug. 26. 11:13
 3/6 anonim ***** válasza:

Lányomnak 4 hónaposan volt egy kis visszaesése és nagyon keveset hízott (200 grammot).

De aztán újra jól hízott, ilyenkor már egyre inkább lassul a növekedés hónapról hónapra, úgyhogy szerintem a 400 gramm normális.

2011. aug. 26. 11:13
 4/6 anonim ***** válasza:

Nemrég írtam ki kérdést kétségbe esve, 4-5 hónap között fiam 300 grammot hízott! Totál kivoltam.

Aztán itt is írták, védőnő is megnyugtatott, hogy rengeteget mozog, a fogzás miatt kevesebbet is eszik, nyugodjak meg, kiegyensúlyozott, de ez egy ilyen hónap volt. Mondjuk igazán akkor nyugodtam meg, amikor két hét múlva mentünk dokihoz, és kértem egy mérést, a két hét alatt hízott most 350-et.

Úgyhogy szerintem ha nincs amúgy semmi baja, akkor nyugi!

2011. aug. 26. 11:56
 5/6 anonim ***** válasza:
Persze,nekem 700grammokat hizott es nem volt baj :)
2011. aug. 26. 12:10
 6/6 A kérdező kommentje:
akkor megnyugodtam :) már féltem valami baj lehet..utolso válaszoló: most mennyi idős a kisbabád?hány kg?mennyivel született?
2011. aug. 26. 20:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!