Mik azok a nevek, amiket biztosan nem adnátok?
Annyi neves kérdés volt mostanában, hogy szeretném megfordítani a dolgot. Számotokra melyek a legtaszítóbb fiú és lánynevek? Ahogyan biztos nem akarjátok, hogy hívják a gyereketeket, amiket a legcsúnyábbnak találtok. Miért?
És légyszi, próbáljunk meg nem megsértődni egymásra! Csak véleményekre vagyok kíváncsi. Szerintem az én nevemet is meg fogja említeni az első pár válaszoló :D Nem fogok emiatt lepontozni senkit.
Minden dzs betűt tartalmazó, erőltetetten magyarosított név. Pl: Dzsindzser, Dszásztin, Dszennifer, Dzsúlió
Férfinevek női megfelelői (vagy esetleg fordítva) pl: Zalánka, Adolfina, Leona, Roberta
A Zoé, Bence, Anna nevektől undorodok.
Semmi olyat ami P vagy H betűvel kezdődik, mert nagyon hülyén hangzanak. Pl: Petra, Hanna
Borbála Gyöngyvér Heléna Kitti Sára Lilla Fanni Bíborka Boróka Zselyle Emili
Károly Bertalan Levente Dominik Sándor György Szabolcs Nimród
József, Béla,Gyula,Dezső és egyéb öregenberes nevek.
Iván,Félix,Dominik,Attila,
Erzsébet,Irén,Sarolta,Emma,Anna és egyéb öregasszonyos nevek.
Boglárka,Sára,Imola,Panka,Borbála/Borka,Zsanett,Róza,Noémi,Beáta, Kinga,Edit
Nem gondoltam, hogy az Adrienn is köztük lesz 🙂
amit én nem adnék: Aladár, Baltazár, Frigyes, Elek, Zénó, Zoárd....
Bianka, Amália, Julianna, Erzsébet, Teréz...
A miért egyszerűen az, hogy nem tetszik a hangzása.
Nem adnék olyat ami:
- a top 100-ban benne van
- olyat ami egy külföldi név magyarosítása: Dzsásztin, Brájen, Nátán stb
- aminek idióta vagy rossz jelentése van: Anunciáta (közlemény), Benvenútó (jó utat!), Trisztán (szomorú) stb
- ami van a családban vagy ismerősi körben
- ősmagyar nevet
- tucatnevet: Beni ezer formája, Marci alakjai, Zoé, Lili, Hanna de a régi tucatneveket sem pl Mária, Sándor
- olyat ami nem illik a vezetéknévhez, a-val végződik úgyhogy pl “A” kezdetű keresztnevet
- az a név amitől egyébként a hideg futkos a hátamon: Boglárka brrrrrr
Leopold
Márton
Lehel
János
Ottó
Rihárd
Elemér
Violetta
Natasha
Virág
Erzsébet
Hajnalka
Márta
Olga
Petra
Lilla
Ezeket a neveket semmi pénzért nem adnám,sose tetszettek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!