Nemzetközi lánynevek közül melyiket adnátok babátoknak? Illetve melyiket biztosan nem?
Figyelt kérdés
Ezek a nevek vannak a listàn:
Mila
Amilla
Alexia
Kendra
Astrid
Anthe
2016. máj. 14. 10:24
1/20 anonim válasza:
Ezekből maximum a Milát adnám, ezzel még a férjem is kiegyezne, mert az "alteregóm" keresztneve. Van más "nemzetközi" ami sokkal szebb számomra.
2/20 anonim válasza:
Szerintem is a Mila a jó ezek közül. Szlovákiai vagyok, nálunk a Mila azt jelenti édes/aranyos :)
3/20 anonim válasza:
A fannytol tavol maradnek, haha.
4/20 anonim válasza:
És ezek mióta nemzetköziek? Nemzetközinek azokat mondjuk, ami egyik országban se hangzik hülyén, márpedig ezek magyarországon úgy hangzanak. A a felsoroltakból egyiket se adnám.
Ezek a nemzetközi nevek: Fanni, Nóra, Dóra, Anna, Izabella
5/20 anonim válasza:
ezek közül ha választani kéne akkor Mila nevet adnám.
6/20 anonim válasza:
Anthe tetszik ezek közül a legjobban. Alexia helyett szerintem szebb az Alexa, Astrid helyett pedig az Astra. Kendra is tetszik, Mila se rossz, és az Amilla se olyan vészes.
7/20 anonim válasza:
Mila-t kislanyomat is ugy hivjak csak mi Myla-nak irjuk.😊
9/20 anonim válasza:
Ez mitől nemzetközi? :O
A családnévtől is függ, pl. Kovács előtaggal mind röhejes.
Nekem nemzetközi az Anita, Erika, Elizabet, stb.
Ezek csak simán "cigányosak", és elnézést ha valakit ezzel megbántottam.
Felénk náluk van ez a feltűnési viszketekség, hogy legyen a gyereknek minél furább neve.
10/20 anonim válasza:
Ezek közül biztos, hogy egyiket sem ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!