,,kedves 9-es" kivancsi lennek a te gyermekedet hogy hivjak?😉
2016. máj. 14. 12:52
12/20 anonim válasza:
Kedves elozo, a 9-esnek igaza van!
Bajakos Izmailla nagyon retek. Elmehet Bajakos Erzsebetkent is takaritani Londonba, ha ez a cel.
Most az Alexia nemzetkozi? Talan Magyarorszagon.
Az Anna peldaul sokkal jobb.
2016. máj. 14. 13:32
13/20 A kérdező kommentje:
Kovacs vezeteknevvel... Belga a ferjem es belgium lakunk ezer eve. Nem magyar lesz ne aggodjatok 😀 Itt jol hangzanak mind es mindegyiket hallottuk mar errefele.
2016. máj. 14. 19:36
14/20 A kérdező kommentje:
Ugy ertettem h nemzetkozi h otthon is kitudja ejteni majd a sok paraszt akik leragadtak a Juliska meg a Mariska neveknel. NEM magyar nevet keresek belga vezeteknevhez mert ha itt lakunk az itt hangzana rohadt hulyen.
De kossz nemtom hanyadik komizo h leciganyoztaf 😀 Hat ha magyar ferjem lenne magyar vezeteknevvel akkor nyilvan ense adnam neki mondjuk az Alexia nevet. De itt mindenkinek "ciganyos neve van" 😂
2016. máj. 14. 19:41
15/20 anonim válasza:
Szerintem érdemes lenne olyan választani ami itthon is elterjedt, pl, Mira, Anna, Hanna, Judit, Gréta, Andrea hasonlók, mert bocsi, hogy ezt mondom, de Magyarországon tényleg csak a kissebbség ad olyan nevet a gyerekének, hogy Kendra ... Persze értem a vezetéknév nem magyar és a baba sem lesz teljesen az, de ha már nemzetközit szeretnél akkor inkább ilyenekben gondolkodj.
2016. máj. 14. 22:52
16/20 anonim válasza:
Ha külföldön élsz, miért nem Belga oldalakon kérsz segítséget? Meg ha nem írod le s kérdésben miért akarsz olyan nevet, mindenki egyből azt fogja gondolni beálltál a több ezer feltűnősködni vágyó és gyerekkel emiatt kiszúró Magyar nő közé. Felőlem Oráliának is nevezheted, az se rosszabb az általad felsorolt neveknél. Nekem nincs bajom a külföldi nevekkel, csak akkor azt is írd be a kérdésbe hol élsz, mert ezek itthon igen is cigányod nevek. És nem téged cigányoztalak le, csak a neveket, mert ugye tudod, itt az ilyen stílusúakat ők szeretik adni.
Itt ezek az elterjedt nevek na de most ezek kozul melyiket adnatok akkor ti ha kulfoldon elnetek kulfoldi parotokkal? Mert nekem alig tetszik valamelyik..
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!