Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nemzetközi lánynevek közül...

Nemzetközi lánynevek közül melyiket adnátok babátoknak? Illetve melyiket biztosan nem?

Figyelt kérdés

Ezek a nevek vannak a listàn:

Mila

Amilla

Alexia

Kendra

Astrid

Anthe

2016. máj. 14. 10:24
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
,,kedves 9-es" kivancsi lennek a te gyermekedet hogy hivjak?😉
2016. máj. 14. 12:52
 12/20 anonim ***** válasza:

Kedves elozo, a 9-esnek igaza van!

Bajakos Izmailla nagyon retek. Elmehet Bajakos Erzsebetkent is takaritani Londonba, ha ez a cel.

Most az Alexia nemzetkozi? Talan Magyarorszagon.

Az Anna peldaul sokkal jobb.

2016. máj. 14. 13:32
 13/20 A kérdező kommentje:
Kovacs vezeteknevvel... Belga a ferjem es belgium lakunk ezer eve. Nem magyar lesz ne aggodjatok 😀 Itt jol hangzanak mind es mindegyiket hallottuk mar errefele.
2016. máj. 14. 19:36
 14/20 A kérdező kommentje:

Ugy ertettem h nemzetkozi h otthon is kitudja ejteni majd a sok paraszt akik leragadtak a Juliska meg a Mariska neveknel. NEM magyar nevet keresek belga vezeteknevhez mert ha itt lakunk az itt hangzana rohadt hulyen.

De kossz nemtom hanyadik komizo h leciganyoztaf 😀 Hat ha magyar ferjem lenne magyar vezeteknevvel akkor nyilvan ense adnam neki mondjuk az Alexia nevet. De itt mindenkinek "ciganyos neve van" 😂

2016. máj. 14. 19:41
 15/20 anonim ***** válasza:
Szerintem érdemes lenne olyan választani ami itthon is elterjedt, pl, Mira, Anna, Hanna, Judit, Gréta, Andrea hasonlók, mert bocsi, hogy ezt mondom, de Magyarországon tényleg csak a kissebbség ad olyan nevet a gyerekének, hogy Kendra ... Persze értem a vezetéknév nem magyar és a baba sem lesz teljesen az, de ha már nemzetközit szeretnél akkor inkább ilyenekben gondolkodj.
2016. máj. 14. 22:52
 16/20 anonim ***** válasza:
Ha külföldön élsz, miért nem Belga oldalakon kérsz segítséget? Meg ha nem írod le s kérdésben miért akarsz olyan nevet, mindenki egyből azt fogja gondolni beálltál a több ezer feltűnősködni vágyó és gyerekkel emiatt kiszúró Magyar nő közé. Felőlem Oráliának is nevezheted, az se rosszabb az általad felsorolt neveknél. Nekem nincs bajom a külföldi nevekkel, csak akkor azt is írd be a kérdésbe hol élsz, mert ezek itthon igen is cigányod nevek. És nem téged cigányoztalak le, csak a neveket, mert ugye tudod, itt az ilyen stílusúakat ők szeretik adni.
2016. máj. 15. 09:54
 17/20 A kérdező kommentje:
2016. máj. 15. 10:02
 18/20 A kérdező kommentje:
Itt ezek az elterjedt nevek na de most ezek kozul melyiket adnatok akkor ti ha kulfoldon elnetek kulfoldi parotokkal? Mert nekem alig tetszik valamelyik..
2016. máj. 15. 10:03
 19/20 anonim ***** válasza:
Laura vagy Johanna.
2016. máj. 15. 12:33
 20/20 anonim ***** válasza:

Az oldalról amiket linkeltél:

Zoé,Noa, Fleur, Ella, Janna, Evelien,Isabell, Julia,Michelle, Madelein,Flore

2016. máj. 15. 13:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!