Miért vágatja le sok anyuka szülés után a haját?
Majdnem derékig erő hajam van. 10 hónapos a fiam. Egyelőre nem váltam meg tőle, de sokszor jutott már eszembe. Én is állandóan összefogva hordom mióta megszületett. Az elején azért hogy ne hányjon bele örökké, bukós baba volt. Most meg azért mert már tudja milyen jó buli (mármint neki) belekapaszkodni és tépni.
Szóval vannak pillanatok mikor nagyon nagyon elgondolkozom. És egyelőre ápolni is kevesebb időm van. Nagyon nehéz természetű, több emberes babánk van akivel ráadásul örökké egyedül vagyok kora reggeltől kb késő estig. Sokszor egy zuhanyzást is nehéz megoldani.
Amíg nincs gyereked addig ne ítélkezz, de javaslom utána se!
Mi babánk is többemberes. Az első hónapokban egy fésülködés is győzelem volt
De én a hosszú hajjal könnyebben boldogulok, nem hullik, ezért hosszú maradt, összefogva.
Előző vagyok. Én egész nyáron párhuzamosan zuhiztam a babàval (nagy kádnak tolt kiskád), 3 perc, mert izzadtan nem akartam altatni, de a baba így is végigordítja a törülközést, öltöztetést, egy zuhanyzást már nem tolerált volna.
Most kevésbé izzadok meg, ezért van hogy akkor zuhizok, ha már elaludt, és így 8 hóbapos korában túljutottam egy hajpakoláson is 😁
Szülés után nekem is borzalmasan elkezdett hullani a hajam. 3.hónap után végre eljutottam a fodrászhoz aki azzal kezdte ugye nem akarod a hajad levagatni :D
Egy plusz parókat lehetett volna csinalni a kihullott hajszáljaimből ott még megmosta de azt mondta ez még nem koros több vitamin.4hósan megállt a hullás és most újra olyan dús mint régen.Sokat volt összefogva a hajam de most már eltelt 8 hónap megtudom mosni száritani.Pakolásra még nincs idő, de majd az is eljön.Viszem magammal a fürdőszobába és velem van addig így oldom meg.Estére mindig leengedem sokat húzza de már érti hogy nem lehet rászolok .Majd ezt is megtanulja.Alig várom hogy derékig megnőjjön újra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!