Miért vágatja sok nő szülés után rövidre a haját?
Mert gyakran hullik szülés után nagymértékben a hajuk, és azt hiszik, így kevésbé látszik. /Viszonylag természetes folyamat ez, és magától elmúlik./
Illetve nincs idejük foglalkozni a hajukkal.
Arról ne is beszéljünk, hogy a kicsiknek van kapaszkodási ösztönük, és minden, ami megragadható, azt meg is markolják, és húzzák.
Asszonyosodnak! :-)
én is levágattam vállig érőre,de még mikor terhes voltam.de sztem akkor is levágattam vna ha ha nincs baba.
Én azért vágattam le, mert a terhesség, illetve az idők során akaratlanul is változik az ember lánya. Nagyon hosszú, csípőig érő, természetes göndör hajam volt, szinte a csodájára jártak.Egy idő után "gyerekesnek" éreztem, trendi, rövid frizurát vágattam, hol melíroztatok, hol festetem, van, amikor eredeti színre hagyom.
Nem hiszem, hogy ez csak a szüléssel lenne összefüggésben.
Nekem még ehhez az a tapasztalatom, hogy igényes nőnél mindegy, hogy rövid-e vagy hosszú a haja, így is, úgy is ápolni fogja.
Derékig érő hajam volt. Sok, dús. Hála égnek nem ritkult meg, viszont a lánybabám rákapott, hogy a fonatomat cibálja. Levágattam vállig érőre. Kicsit depis is lettem, életem 2-3 hajvágása volt.
Most már kiscsoportos ovis a gyerkőc, és egy éve már hagyom had nőjön vissza. Már a hátam közepéig ér :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!