Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Miért vágatja sok nő szülés...

Miért vágatja sok nő szülés után rövidre a haját?

Figyelt kérdés
2013. febr. 24. 11:38
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
en mindig terhesen novesztem meg, mert nem kell igy 2 naponta vasalni ha ki akarok nezni valahogy :) ha nincs idom megcsinalni csak osszekotom ha van akkor becsavarom vagy kivasalom.De en igazan a rovid hajat szeretem magamon, csak gyerek melle nem praktikus az a tipusu minden reggel beallitgatos amit en preferalok :)
2013. febr. 24. 19:38
 12/18 anonim ***** válasza:
Praktikussági okokból
2013. febr. 25. 12:36
 13/18 anonim ***** válasza:
Én a második törpe születése után vágattam le a hajam, szupi rövidre. De valahogy se a hosszú, se a rövid nem tetszik, vagy nem is tudom. Valami változatosságra vágytam-vágyok. És ami drasztikusan azonnal hat az a haj változtatása. Minden máshoz idő kell.
2013. febr. 27. 20:14
 14/18 anonim ***** válasza:

4 éve vágattam egy nagyobb "adagot" a hajamból, mikor az első gyereket vártam. Akkor alig a vállamig ért.

Azóta nem vágattam, csak keveseket a végéből, így most 4 év és közben még egy újabb gyerek után a hátam közepéig ér a hajam.

2013. febr. 28. 11:02
 15/18 anonim ***** válasza:

Bocsánat, nem tudom a választ a kérdésre, de az 1. hozzászólóval nem értek egyet, mert szerintem ha az embernek rövid haja van, azzal sokkal többet kell foglalkozni, hogy kulturáltan nézzen ki, mint egy hosszú hajjal. Persze lehet, hogy ez csak az én hajamra igaz, mindenesetre mikor nekem rövid volt, folyton be kellett szárítani, zselézni stb., hogy frizurának tűnjön, a hosszú hajammal viszont tök boldog vagyok, megmosom, és nyáron meg sem kell szárítani, és szép.

A kérdéshez még egy adalék, amire egy barátnőm hívta fel a figyelmemet: egy bizonyos kor után már nem annyira áll jól a hosszú haj az ember lányának, tehát addig élvezzük ki, amíg lehet. :)

2013. febr. 28. 13:53
 16/18 anonim ***** válasza:

Én pl. azért, mert már untam a hosszú hajat.

Gyerek mellett legjobb összefogni, nagyon ritkán volt kiengedve.

A másik ok: borzasztóan hullott. Aztán erőt vettem magamon, és mondtam a fodrásznak, hogy jó rövidre! :)

Nem bántam meg, szerintem jobban áll, pillanatok alatt kimosom, megszárad, magától beáll, nem kell szárítgatni.

Most már maradok is ennél!

2013. febr. 28. 14:52
 17/18 anonim válasza:
24%
Nekem is hullott egy kicsit és levágattam nagyon rövidre. Sokkal jobban szeretem. Nem olyan kislányos. Szerintem egy két gyerekes anyának nem azzal kell divatoznia, hogy hosszú a haja.
2013. júl. 14. 20:22
 18/18 anonim válasza:
Ezzel én is így voltam. Bár nem vártam meg azt, hogy hulljon a hajam. A fiam születése előtt már levágattam rövidre. Nem akarom többet megnöveszteni. A férjemnek nagyon tetszik. Egyébként igen, én így jobban érzem magam. Asszonyosabb vagyok rövid hajjal.
2013. júl. 14. 22:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!