Miért vágatja sok nő szülés után rövidre a haját?
4 éve vágattam egy nagyobb "adagot" a hajamból, mikor az első gyereket vártam. Akkor alig a vállamig ért.
Azóta nem vágattam, csak keveseket a végéből, így most 4 év és közben még egy újabb gyerek után a hátam közepéig ér a hajam.
Bocsánat, nem tudom a választ a kérdésre, de az 1. hozzászólóval nem értek egyet, mert szerintem ha az embernek rövid haja van, azzal sokkal többet kell foglalkozni, hogy kulturáltan nézzen ki, mint egy hosszú hajjal. Persze lehet, hogy ez csak az én hajamra igaz, mindenesetre mikor nekem rövid volt, folyton be kellett szárítani, zselézni stb., hogy frizurának tűnjön, a hosszú hajammal viszont tök boldog vagyok, megmosom, és nyáron meg sem kell szárítani, és szép.
A kérdéshez még egy adalék, amire egy barátnőm hívta fel a figyelmemet: egy bizonyos kor után már nem annyira áll jól a hosszú haj az ember lányának, tehát addig élvezzük ki, amíg lehet. :)
Én pl. azért, mert már untam a hosszú hajat.
Gyerek mellett legjobb összefogni, nagyon ritkán volt kiengedve.
A másik ok: borzasztóan hullott. Aztán erőt vettem magamon, és mondtam a fodrásznak, hogy jó rövidre! :)
Nem bántam meg, szerintem jobban áll, pillanatok alatt kimosom, megszárad, magától beáll, nem kell szárítgatni.
Most már maradok is ennél!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!