Mi volt a gyermeketek első szava?
Figyelt kérdés
2019. szept. 28. 17:45
21/32 anonim válasza:
Kakukk 🤣🤣
Imádta, ha utánoztuk neki. 11 hónapos volt.
23/32 anonim válasza:
Anya, lámpa. Szinte egyszerre. (megkésett beszédfejlődésű, 3 évesen szólalt meg)
24/32 anonim válasza:
Nem!
14 hónapos volt. De 2 éves koráig, csak ennyi volt a szókincse
25/32 anonim válasza:
Nem tudom. Gyerekek előtt azt hittem ez olyan egyértelmű. Aztán a valóság meg az hogy érthetetlenül gagyognak ami aztán egyre érthetőbb lesz. De mi az első szó? Amikor először értem pontosan mit akar mondani? Vagy amikor azt hallom ki a gagyogásból hogy "anya" mert milyen kedves lenne ezt kihallani? Tehát ha azt mondja, hogy "a-a" akkor az már számít?
27/32 anonim válasza:
Ajackát is kéjek papa, nem cak lét. 3 évesen ez volt az első értelmes mondata, megkésett beszéd miatt. Ették a halászlevet a pápával, halat is kért nem csak levét. Olyan boldogok voltunk, azóta győnyörűen beszél.
28/32 A kérdező kommentje:
Bocs 27., ezt nem lehet kihagyni:
"Ették a halászlevet a pápával,"
3 évesen nem semmi társaságban ebédelt a gyerkőc :D
2020. szept. 16. 09:02
29/32 anonim válasza:
Baba arra, hogy énakaromegyedül
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!