Különleges vagy hagyományos név? Miért?
Kérlek szépen, indoklást mindenféleképpen írj!
Ha gondolod, akkor a kedvenc neveidet is felsorolhatod mellé.
Hagyományos név mindenféleképpen. "Különleges" nevet leginkább a kátrányos helyzetűek meg a feltűnési viszketegségben szenvedő szülők adnak a gyerekeiknek, amivel aztán jól megszivatják szegényt. Először az iskolában, aztán később a munkaerőpiacon majd.
Ha a HR-esnek így mutatkozik be valaki, hogy "jó napot kívánok, Kolompár Teszlatrooper vagyok", nem azt fogja gondolni, hogy "azta, de különleges neve van" hanem "bmag, milyen hülye név..."
Mi szintén egy ilyet egy olyat választottunk. Plusz mind a két kicsinek két neve van. Én szeretem az újabb neveket, de a páran a hagyományoshoz ragaszkodott.
- Szonja Magda
- Zsóka Hanna
Mai divatos, de nem a leggyakrabban adott nevek közül fogunk választani. Pusztán azért, mert én pl egy generációval előttem divat nevet kaptam, és marhára nem tetszik. Inkább lettem volna a negyedik Niki vagy Szandi az osztályban.
Különlegeskedő meg celeb gyerek nevet nem kap.
Hagyományos nevet választottunk. Fontos volt, hogy magyar név legyen. Így lett a lányunk Boglárka. Még a Hajnalka tetszett, de a férjem leszavazta.
Fiúnévből kedvenc a Szabolcs, Olivér, Márton, Gábor, Attila.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!