A férjetek mibe szól bele?
Figyelt kérdés
2010. júl. 15. 09:10
1/9 anonim 

válasza:

A babával kapcsolatban semmibe, de amúgy meg minden úgy jó, ahogy azt ő gondolja. :)
2/9 anonim 

válasza:

Semmibe!!Nem mondja meg mit hogy csináljak!!Néha megkérdezem mi a véleménye pár dologról és ennyi!!
3/9 anonim 

válasza:

Első vagyok. Attól, h beleszól, még nem jelenti azt, h úgy is lesz. A véleményét meglehet hallgatni, aztán, h mi a jobb nekem, azt én döntöm el. De azt persze utálja, ha én szólok bele az ő dolgaiba. :)
4/9 A kérdező kommentje:
Az én férjem szinte mindenbe beleszól, túlaggódik a gyerekekkel kapcsolatban. Amúgy gondos, felelősségteljes apuka, de engem mindig kiakaszt, hogy beleszól mindenbe.
Ti mit tennétek?
2010. júl. 15. 09:40
5/9 anonim 

válasza:

beszéljétek meg.. az én férjem racionálisabb mig én emocionálisabb vagyok.
6/9 anonim 

válasza:

Minden gyerekről tud mindent, a nevelésben nagyjából egyetértünk, bár Ő szigorúbb, következetesebb néha, én hamarabb megenyhülök. Az, hogy milyen ruhákat veszek, mennyiért, hol, rám bízza.
7/9 anonim 

válasza:

Az apukákat nem jó kihagyni a gyereknevelésből, vagy elzárni tőle a gyereket. Egyrészt: közös gyerek, másrészt: hadd alakuljon ki az apa-gyerek viszony. Később, mikor nagyobb lesz, örülni fogsz ennek. DE! Nekem mindemellett az a véleményem, hogy az anya, mint olyan, a "főhatóság" az első évben a baba körül, hisz a feladatai átvállalhatatlanok, és ő van egész nap a gyerekkel, ő ismeri a szokásait stb. Ezért nem jó, ha mindenki beleszól - különösen anyósok szeretik jobban tudni... De a férj, azaz az apa, az más kérdés. Hiszen ketten együtt vagytok a szülőpár, ezért jó lenne, ha közösek lennének a gyereknevelési elveitek. Egyébként meg mindenki maradjon meg a szerepénél: anya legyen anya, apa legyen apa, nagymama legyen nagymama...
8/9 anonim 

válasza:

Én nem mondanám, hogy "beleszól". Mi mindig mindent megbeszélünk.
Persze nem értünk mindig egyet :-)
9/9 anonim 

válasza:

Szinte mindenbe...
Nem jól pelenkázom be, holott már több mint 5 hónapja én csinálom, és a két kezem elég ahhoz, hogy megszámoljam, ő hányszor pelenkázott. De ő jobban tudja hogy kell csinálni! Az a baj, hogy amikor szólok, azt mereven elutasítja. Pedig kedvesen finom próbáltam neki szólni többször, nem kioktatóan, és igyekeztem nem megbántani, de rögtön elzárkózik azelől amit én mondok! Bezzeg, ha anyukája mondja ugyanazt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!