Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ki mit evet a várandósága alat?

Ki mit evet a várandósága alat?

Figyelt kérdés

Olyan kérdésem lenne mit ajánlatos enni egészen a 12 hétig! Ami egészséges!

Ki mit fogyasztott várandósága alat

Most vagyok 7 hetes

És csak a jót akarom a picikémnek!

2019. szept. 16. 14:14
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Alkoholon, mérték nélküli kávén és nyers húson/tojáson kívül bármit. Egy jó ideig nincs is köztetek közvetlen kapcsolat, tökmindegy, mit eszel. Amíg van friss zöldség és gyümölcs, akkor addig az mindenképp ajánlott.
2019. szept. 16. 14:19
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Ez nagyban függ attól is hogy az illető mennyire van rosszul, nekem az első 8-9 hét nagyon kemény volt. Nemcsak reggelente hanem egésznap, utána hasonlóan étkeztem mint előtte, kerültem a puffasztó ételeket mert fájt tőle a hasam, a kávézással felhagytam. Mértékkel ettem de szinte ugyanazt mint terhesség előtt, ha esetleg két főétkezés közt megéheztem akkor ettem egy joghurtot vagy gyümölcsöt.
2019. szept. 16. 14:20
 3/12 anonim ***** válasza:
81%
Ami jól esett. Inzulinrezisztencia miatt a cukrot és a fehérlisztet kerültem, de másra nem figyeltem.
2019. szept. 16. 14:39
 4/12 anonim ***** válasza:
84%
Én semmit, de tényleg, szülésig hánytam, a 29. heten fektettek be, onnantól tudtam enni dolgokat, ami bent is maradt, a lányom jól fejletten, egészségesen született, nekem persze lett vashiány, stb. A magzatok mindent elszívnak anyából, ebben nagyon tehetségesek.
2019. szept. 16. 14:46
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Ami jólesik. Kivéve alkohol, nyers kaják, és szükségtelen koffein.

Boldog babavárást! :)

2019. szept. 16. 14:52
 6/12 anonim ***** válasza:
80%
Fogyaszthatnál némi tudásszerzést is. Előételnek egy helyesírási szabályzatot ajánlok.
2019. szept. 16. 15:00
 7/12 anonim ***** válasza:
59%
A 12. hét után nem akarsz egészségesen élni?
2019. szept. 16. 15:14
 8/12 anonim ***** válasza:
75%

Nekem étvágyam se volt... örültem, ha valamit megbírtam enni xD egy hétig csak szalámis kenyér, aztán egy gétig lekváros kenyér, két hétig nagyjából csak narancs xD

Előttem szépen leírták, alkohol, nyers hús, koffein kerülése a fontos, koffein mértékkel megengedett.

Én pl csak félidőtől bírtam kávézni, de akkor ölni tudtam volna érte.

Alapvetően pont az eleje az amikor szinte semmi nem számít, 9-12 héten alakul ki a méhlepény és a kapcsolat köztetek, addig semmi nincs.

Ehetsz bármit, nyilván az egészségesebb dolgok előnyösek, de kenheted a fejedre a zöldséget, ha kihányod, mert undorodsz tőle... vannak kismamák akiknél sajna előjön az undor bizonyos ételeknél... terhesen meg nem fogod lenyomni a tokrodon, ha nem kívánod.

2019. szept. 16. 17:05
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
9-36.hétig hánytam így a infúzió volt a legfőbb bevitelem.Sós cuccokat ettem,krumplit,rízst. De tudom,a kérdésed nem nekem szólt :D
2019. szept. 16. 17:27
 10/12 anonim ***** válasza:
Azon kivul ami tilos barmit. Egyel valtozatosan. Hust, halat, gyumolcsot, zoldseget. Keruld a sok finomított cukrot. Ilyenek.
2019. szept. 16. 20:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!