5 évet vártunk a babára mennyi az esélye hogy ismét elveszítem?
10+4 naposan elhalt a babám, amikor közölte a nőgyógyász sokkot kaptam én is és a férjem is, még az nap meg műtöttek. Semmit nem éreztem hogy baj lenne vele. Magamról annyit hogy van ízületi gyulladásom, de a terhesség alatt nem fájt semmi! Csak zsibbadt a lábam és a kezem amire milgammát irtak fel. A pánik betegségem miatt negyed frontint irtak, a hányinger miatt meg cerucalt. Terhes vitamint nem szedtem csak folsavat. Nagyon meg visel lelkileg, pedig úgy szeretem beszéltem a babához simogattam, még az nap is Mikor zuhanyoztam készülődve beszéltem hozzá hogy muttasa meg magát hogy Kis fiú Vagy kislány; (
A szövettani eredmény kb három hét múlva lesz kész. 38 éves vagyok Lehet a korom miatt? Vagy a betegségem miatt? Szeretnék újra tehetne esni de ugyanakkor félek is. Mit gondoltok? Van remény egészséges babára? Köszönő szépen .
Én nem szednék nyugtatót, ha terhes vagyok, egy negyedet sem. A hányingerre sem kell gyógyszer, az ilyenkor természetes.
Az ízületi gyulladásodat nyilván terhesen is karban kell tartani, ha kell, gyógyszerrel, de mást ne szedj!
Az orvosaid tudják megmondani,tudsz-e vállalni egy terhességet ezekkel a betegségekkel.
Eloszor is nagyon sajnalom!
Azonban a kerdesre nem tud senki erdemben valaszolni, hogy is lehetne? Senki nem lat beled, soha nem tudhatja az ember ki mikor esik teherbe, megmarad-e, stb.....honnanis lehetne ezt igy megmondani?
Ha pánik betegséged van kerüld sőt hagyd el a cukrot, a finomított lisztet és tejet.
Igyál citromfű teát mézzel. Napi 2- 3 csészével is lehet.
Hányingerre gyömbért illetve mentateát ajánlok.
Ízületi panaszokra, ha kopás zselés (pektines) ételek. Gyulladásra levendulás vagy árnika krém. Igyál kellő folyadékot, főleg vizet.
A szövettani eredményből semmi nem fog kiderülni. Sajnos én is veteltem már el. Annyit fog megmutatni az eredmény, hogy volt terhesség, van a mintában magzati szövet vagy terhes nyálkahártya.
Nekem annak idején azt mondta a doki, ez arra jó, hogy látszódjon, egy elhalt terhességet fejeztek be műtéttel, és ennyi.
Nem bántani akarlak, de a baba előtt tedd rendbe magad, a lelked, a tested.
Ha megszületik, abba még a teljesen erős lelkű nők is időnként megroppannak, annyi a felelősség, a változás. Gyógyszert szintén nem fogsz tudni szedni a szoptatás miatt. Amíg a kisebb problémákra is, mint pl a terhességi hányinger, gyógyszer a megoldás a számodra, várj a babával.
Minden kisgyerek ép lelkű anyát érdemel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!