Ti kihagynátok egy évet az egyetemig, csak ezért hogy gyereket szűljetek?
Figyelt kérdés
Érettségi után...vége a középsulinak és az egyetemre egy évvel később mennétek...van egyáltalán értelme?2017. ápr. 25. 18:43
2/12 anonim válasza:
nem...ha becsúszik az más, akkor vállalnám a felelősséget és a következményét...de így két gyerekes anyaként azt mondom, kizárt, hogy a tanulmányokat megelőzze egy gyerek
3/12 anonim válasza:
Nem. Mégis miből tartanám el végzettség és munka nélkül?
4/12 anonim válasza:
Biztosan nem. Jártam főiskolára, tudom mivel jár. Anya vagyok, tudom mivel jár. Külön külön sem könnyű, de együtt még nehezebb. A gyermekem születése után elvégeztem egy 3 éves képzést. Nagyon nehéz volt. Mostani tapasztalataimmal nem csinálnám mégegyszer a kettőt együtt.
5/12 anonim válasza:
Nem.
Miből tartsam elel! Nem hiszem h egy baba mellett könnyű lenne egyetemre járni. Még levelezőn sem!
Szóval csak azért h megtarsak egy pasit, vagy mert " másnak is van babája, akkor nekem is kell" Nem vállalnék így gyereket!
6/12 anonim válasza:
tervezetten nem
ha besikerülne, halasztanám az egyetemet bölcsis koráig
7/12 anonim válasza:
Nem. Ha gyereket akarsz, nem valószínű, hogy egy év múlva már tudnál menni. Ha meg egyetemre akarsz jobban járni, talán jobb lenne nem direkt próbálkozni vele.
Ha becsúszik, az más teljesen.
8/12 anonim válasza:
Ugye nem rólad van szó?
Mert esetedben még az érettségi is kérdéses ilyen helyesírással.
9/12 anonim válasza:
Kizárt dolog! Nekem már van 2 diplomám , most csinálom az egyetemi képzést, már júniusban ezt is befejezem. Első a suli. Úgy vállaltuk be a babát, hogy ha már az egyetemi képzés fele járok és várandós is vagyok. Viszont tavaly még elképzelhetetlennek tartottam a babát, ugyanis sokat kell a képzésre utazni. Így már azért könnyebb, mert januárban fog megszületni.
10/12 anonim válasza:
Semmi értelme. Akkor már inkább szülj suli alatt, akkor ott a diplomás gyed, kérhetsz egyéni tanrendet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!