Hol, milyen weblapokon, milyen újságokban találhatunk verseny és pályázati lehetőségeket összegyűjtve tanulóknak általános iskolától középiskolán át egyetemig?
Figyelt kérdés
2017. márc. 25. 18:12
1/4 anonim válasza:
Ha-ha. Sehol. Szerinted ezt valaki összegyűjti majd neked ingyen? Aki meg ezzel foglalkozik nyilván nem teszi ki netre, hogy magának extra konkurenciát szerezzen.
2/4 anonim válasza:
Az első nagyot téved! Ott van például a pafi.hu weboldal. Egyébként mi a Nemzeti Tehetség Program keretén belül szoktunk elég sokat pályázni. Érdemes azt is külön megnézni, ha nem ismeritek. Nagyon sokrétű pályázati lehetőségük van és épp pár napja írták ki őket.
3/4 anonim válasza:
Na látod, már a második mondatod az, hogy külön kell megnézni egy másik oldalt, és akkor hol vannak még a különböző, gyűjts 1500 Univer pontot és osztálykirádnulást nyersz, vegyél 5.000.000 ért labád a spárban és iskolafelujitást nyersz versenyek.
általános és egytem két teljesen más rendszer, ezt senki sem fogja összegezni egy oldalon, csak ilyen válaszl lesz, hogy van 1-2 temaitkus gyujtő oldal de akkor még nézd hozzá ezt+ ezt + ezt... Ennek semmi értelme, sőt adott esetben az egyetem saját pályázatai is olyan nyomorék helyeken vannak "hirdetve", hogy a saját hallgatók sem értesülnek róla..
4/4 anonim válasza:
Nyilván külön kell megnézni egy másik oldalt. Jóember, ezek csak gyűjtőoldalak, a tényleges pályázati anyaghoz, benyújtáshoz stb. már muszáj felkeresni a tényleges kiírót, ez talán triviális. Marhára látszik rajtad, hogy nem vagy tisztában a témával. Ugyan én rettentő jót mulatok az ostobaságodon, de a saját szemszögedből ez nem biztos, hogy túl jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!