Összevonhatók ezek a kedvezmények a DM-ben?
Figyelt kérdés
10% vásárlást-végösszegi kedvezményt + 25% Joker kupont együtt be lehet váltani?
(Most 50 pontért ki lehet váltani 10%-os végösszegi kedvezményt.) Vennék pár dolgot, pelenkát is szeretnék, amire a 25%-ost használnám fel. De akkor így az még +10%-al olcsóbb, mivel a végösszegből az is lejön? Vagy a kettő együtt nem megy?
2010. júl. 14. 21:53
11/13 anonim válasza:
Hiába erősködsz, pedig akkor is beváltják. Nem is egyszer vettem mega liberót joker+10% kuponért, mindkettőt elfogadták és le is vonták...
12/13 anonim válasza:
Most jöttem vissza a DM-ből vettem Libero-t jokerrel, és parfümöt szintén 25%-os jokerrel, így 8210 forint lett a vége. Odaadtam a végösszegi 15%-os kuponomat is, és 6980Ft-ot fizettem:)
13/13 A kérdező kommentje:
Nos, tegnap vásároltam a DM-ben, meg is kérdeztem, mit, mivel vonnak össze: simán elfogadják a Jokert + a 10, v. 15%-os végösszegit, de pl. olyant nem, hogy a 25% parfüm kedvezm. + Joker. Szóval, így a nagy Libero Big Box pelenka 5699 helyett 3847.- volt. (25 % Joker + 10% végösszegi kedvezm. )
Köszönöm a válaszokat!!!!!
2010. júl. 16. 11:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!