Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Összevonhatók ezek a kedvezmén...

Összevonhatók ezek a kedvezmények a DM-ben?

Figyelt kérdés

10% vásárlást-végösszegi kedvezményt + 25% Joker kupont együtt be lehet váltani?

(Most 50 pontért ki lehet váltani 10%-os végösszegi kedvezményt.) Vennék pár dolgot, pelenkát is szeretnék, amire a 25%-ost használnám fel. De akkor így az még +10%-al olcsóbb, mivel a végösszegből az is lejön? Vagy a kettő együtt nem megy?

2010. júl. 14. 21:53
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Igy nem tudod beváltani, két százalékos együtt nem megy. De ha van pl. pelenkára 500Ft-os kedvezményed, akkor azzal együtt megy a blokkvégi 10%.
2010. júl. 14. 21:56
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

Mi így vásárolunk, ahogyan írtad és a mi dm-ünkben lehet. Pont az 500ft-os pelenka kedvezményt nem lehet.

Mi nagybevásárlást csinálunk, 15%-os végösszegi kedvezménnyel és a 25%-os pelenka további 15%-al olcsóbb.

2010. júl. 14. 22:07
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Mi is így vásárolunk mindig,elfogadják
2010. júl. 14. 22:44
 4/13 anonim ***** válasza:
A mi dm-ünkben meg nem fogadják el, azt mondták, üzletszabályzat, hogy két százalékos kedvezményt nem lehet összevonni. Sőt, Gyöngyösön, meg Egerben is üzletszabályzat:( Kőbányán, meg az árkádban is ugyanez.
2010. júl. 15. 07:43
 5/13 anonim ***** válasza:
32%

22:07-nek.Iggy biztos nem tudtatok vásárolni.Mivel a gépek ugy vannak beáállitva,hogy két %-t nem vonnak le egy adott árubol.Illetve a végén mikor levonták a 15%-ot akkor az a pelusbol már nem erült levonásra.

Káérdezönek:Két %-ost nem lehet levonnatni egyszerre a fent leirt okokbol.Egy Dm-es.

2010. júl. 15. 09:08
 6/13 anonim ***** válasza:

Nálunk lehet így vásárolni, mindig így szoktunk... Egy termékre 2 kupont nem használhatunk fel, de a jokert és a végösszegit egyszerre igen. Még szokta is mondani a pénztáros csajszi, hogy de jó nekünk, hogy így vásárolunk, mert milyen jól járunk és általában mindent kuponra veszek.

Kérdezd meg ott nálatok a DMben, az a biztos.

2010. júl. 15. 09:35
 7/13 anonim ***** válasza:
én is vásároltam már többször így, sosem volt gond, egyébként az állítólagos dm-es dolgozó olvassa el a honlapot vagy a 10-15%-os kuponok hátulját, szépen le van írva, hogy jokerrel összevonható.
2010. júl. 15. 10:07
 8/13 anonim ***** válasza:
0%
Hát akkor hiddjétek igy.:)Nem csak állitolagos dm-es vagyok több mint 8éve dolgozok itt.Ugyhogy azt hiszem értek hozzá.:D
2010. júl. 15. 10:40
 9/13 anonim ***** válasza:

Nálunk is beváltják a jokert és a végösszegit, sőt más kuponokat is be lehet váltani pl. az 50 pontos füzetből a végösszegivel együtt. Utoljára beváltottam a 25%-os parfümöst, a jokert pelenkára és több más kupont plusz a 15%-os végösszegit. Így fizettem nem egészen 11 ezer forintot 18 ezer helyett.

Jól írta az egyik előző válaszoló, egy termékre nem lehet egyszerre több (csak egy termékre vonatkozó) kupont beváltani. Tehát egy libero.hu-ról kinyomtatott 500 Ft-os kupont és a jokert nem lehet együtt, de a végösszegit bármilyen más kuponnal lehet.

2010. júl. 15. 14:48
 10/13 anonim ***** válasza:
Be lehet váltani,de a gép nem vonja le a 2 %-ot csak az egxiket.Pl:veszel egy pelust-25%ra+még vásárolsz mellé pár dolgot és a végén -15%.Akkor a pelusbol csak a 25%jön le hiába beüti a végén a 15%.Probáljátok ki,hogy vesztek csak 1pelust_25%-ra és hogy beváltják-e mellé a -15%-ot.Nem fogják.Én csak segiteni akarok.
2010. júl. 15. 16:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!