Akiknek nehezen jött össze a baba és azt tanácsolták, hogy ne görcsölj rá, azok végül mivel terelték el a gondolataikat?
Úgy, hogy nem olvastam a témában. Itt sem.
Minden nap főztem, takarottam, dolgoztam, lett egy kismacskám.
Nekem ugyan nincs még gyerekem, de nem tudom elképzelni, hogy ezen járjon egész nap az agyam, bocs. Az meg kifejezetten szánalmas, mikor egy nő nyúzza a párját, hogy na most kedden reggel, ha törik, ha szakad, gyereket csinálunk. Elveszti az egész a varázsát, aztán annyi az egész kapcsolatnak is.
Egyébként, ha tényleg sokáig nem jön össze, mondjuk 2-3 év elmennék orvoshoz, meg elvinném a páromat is. Ha azt mondják nem jön össze, ott a lombik, végső esetben örökbefogadás. De orvoshoz el lehet menni korábban is. Ha nincs baj, akkor meg tényleg ne golyózz be, mert a stressz miatt sem jöhet össze.
6 éve vártuk már. Hol jobban akartam és utáltam minden terhes nőt, hol úgy voltam vele, hogy nem baj, majd örökbe fogadunk... aztán elmentünk egy hosszú hétvégére a 7. évfordulónkat megünnepelni és eszembe sem jutott az, hogy gyereket is csinálhatunk, csak élveztük egymást. Következő hónapban már nem jött meg. 😊
Mondjuk én sosem számolgattam, hogy mikor “kell” szeretkeznünk, nem hőmérőztem, tesztelgettem, stb. Csak vártuk a csodát, és jött is. Érdekes, hogy a kicsik első-második hónapban megfogantak. 😊
2-es, nem bántani akarlak, de ha nincs még gyereked, sőt, ez nem is problémád, akkor a kérdés nem neked szól. Ha pedig lesz ilyen problémád, akkor nem fogod szánalmasnak találni.
Én is így voltam vele, viszont én vagyok az antipelda, mert már 40 éves voltam, túl két vetélésen, és kétségbeesett. Így jött össze a gond nélküli terhességem és a nagyon jó természetű kisfiam 41 éves koromra. Igaz, volt némi lelkiismeret-furdalásom, hogy “szegény” nem éppen zen és relax állapotomban jött össze.😃
Ez a "ne gorcsolj ra" szoveg egy nagy baromsag!
Tobbszoros vetelo vagyok, az elmult 3 es fel evben 3 veteles es 2 kemiai van mogottem. Kivizsgaltattuk magunkat, mindeketten egeszsegesek vagyunk, megis tovabb folytatotdtak a vetelesek. Ilyen esetben nem lehet nem csak azon kattogni minden honapban hogy na vajon most pozitiv lesz a tesz es meg is marad? errol szol az eleted 80%ban.
Most 33 hetes vagyok es ezzel a terhessegel eddig minden jol ment, remelem ez igy is marad es a vegen a kezunkbe tarthatjuk az egeszseges kisfiunk.
Ugyhogy kerdezo, neked sok erot es kitartast kivanok, mert a baba akkor is jonni fog ha ez tolti ki a mindennapjaidat is es akkor is ha nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!