Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hogyan verjem ki a fejemből...

Hogyan verjem ki a fejemből ezt a vágyat?

Figyelt kérdés

Van egy másfél éves lányunk. Nagyon szeretnék neki tesót, de jelenleg nem áll úgy az anyagi helyzetünk, hogy a tesónak is mindent meg tudjunk adni, ezért a férjem nem szeretné.

De én már hónapok óta csak erre tudok gondolni, tiszta depressziós vagyok emiatt.

Volt már valaki ilyen helyzetbe? Hogy sikerült elnyomni ezt a vágyat?

2019. szept. 15. 07:34
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
32%
7 hónapos a kislányunk, de néha elgondolkodunk azon, hogy akarunk-e kistesót neki. De még nem tudjuk száz százalékosan, de erre úgyis van még idő. Mi sem állunk túl fényesen anyagilag, de mivel sok mindent meg tudna örökölni, azért annyira nem lenne vészes a helyzet. De azért én is kissé bizonytalan vagyok, és lehet, hogy nem lesz kistestvére. Olyankor kicsit elszomorodok, mert azért jó lenne neki egy testvér (nekem 3 van, tehát nem tudom elképzelni, milyet lehet egykének lenni). De ilyenkor mindig arra gondolok, hogy van egy gyönyörű lányom, akivel még rengeteget kell foglalkozni, és ha netán valóban nem lesz tesó, akkor sincs veszve semmi, mert legalább ő itt van nekünk. Neked is azt ajánlom, legyen sok-sok közös programotok, kiránduljatok, foglalkozz vele minél többet, mert hamar elszalad az idő, és ez már nem fog visszajönni. Értékeld, amid most van. Aztán ha úgy alakul, még lehet kistesó, nem kell azért teljesen lemondani róla. Viszont, ha tényleg ennyire megvisel a dolog, lehet keresned kellene egy szakembert.
2019. szept. 15. 12:58
 12/13 anonim ***** válasza:

Minden rosszindulat nélkül, például úgy kezd el, hogy ne gyere ide ebbe a kategóriába a sok egyértelmű pozitív teszt közé olvasgatni.

Amugy meg felnőtt nő vagy, talán értelmes is. Van is már egy gyereked. Nem tudom minek ez a vergődés?! Most nem tehetitek meg, de később majd lehet hogy igen. Ennyi.

Amugy meg tanulj vagy keress másik munkát, és talán jobb lesz az anyagi helyzetetek.

2019. szept. 15. 15:52
 13/13 anonim ***** válasza:

Nah, ahol egynek jut, ott kettőnek is.

Meg, mielőbb kell megcsinálni, mert ha visszaáll egy kényelmesebb helyzet / vagy akármi, abból nem akartok majd újra fejest ugrani a pelenkatengerbe...

Nagyiék, stb, nem tudnak segíteni a gyerekellátásba, vészhelyzet esetén akármi?

Mi halogattuk a másodikat, aztán már kiöregedtünk, meg nem akarnánk újrakezdeni a nem-alvást, meg nagyiék nagy immel-ámmal fogadták a gyereket, meg panaszkodtak rá.

2019. okt. 9. 14:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!