Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Boraxos popsikrém (kérdés? )...

Boraxos popsikrém (kérdés? ) Segítség

Figyelt kérdés

Sziasztok Anyucik. A fehér színű boraxos popsikrémnek le tudnátok írni a nevét ami a recepten szerepel? Csak ez tünteti el fiamnal a pelenka kiütést, itt viszont mindig valami sárga folyós boraxos popsikrémet írnak fel, hiába magyarázom hogy ami nekem kell az fehér színű krém, a válasz annyi boraxos kenőcs van hogy nem tudják melyikre gondolok.. Na köszönöm.

Tudnátok nekem segíteni? Fontos lenne

2019. szept. 9. 11:03
 1/7 anonim ***** válasza:
Naturland a márkája?
2019. szept. 9. 11:14
 2/7 A kérdező kommentje:
Nem, fehér tégelybe van, és csak annyi van rá írva hogy boraxos popsikrém :(
2019. szept. 9. 11:15
 3/7 anonim ***** válasza:

A nevét sajna nem tudom, én mindig azt mondom a gyógyszertárba hogy azt szeretném amiben borax van és fehér színű popsikrém :D tudják mire gondolok. Nem vényköteles

Én ezzel akkor kentem amikor szájpenészes volt a fiam és a popsiján is kijöttek

Amit még próbálj ki, én erre váltottam át, a weleda körömvirágos popsikrémje. Csodaszer :)

2019. szept. 9. 11:19
 4/7 anonim ***** válasza:
Akkor nem tudok sajnos segíteni. :/ Hátha valaki tudja majd, hogy mire gondolsz.
2019. szept. 9. 11:20
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek a gyors választ :) Rá próbálok ha valóban nem vényköteles, aztán kiderül. Már íratni nem merek a neve nélkül, mert a sárga trutyi csukamájolajasat írják.
2019. szept. 9. 11:31
 6/7 anonim ***** válasza:
A Naturlandos is nagyon jó, nemrég gombás lett a babám popsija és ez azonnal eltüntette a neve Unguentum Boraxatum, sima átlátszó krém tubusban amit nagyon könnyű kenni mert azonnal olvad. Szerintem ha kevertetni szeretnél akkor mondd meg, hogy bóraxos popsikrémet szeretnél nem a csukamájolajast.
2019. szept. 9. 12:17
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! Időközben fél óra neten kutakodás után megtaláltam a fehér boraxos nevét :) Még egyszer köszönöm mindenkinek 😊
2019. szept. 9. 12:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!