Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Terhesvitamtól nagyobbak...

Terhesvitamtól nagyobbak lesznek a babák vagy ez csak tévhit?

Figyelt kérdés

Végig szedtem a femibion 1 és 2őt, 55 cm 3960 grammos kislányom született. Igaz az apja magas(192 cm) de ő nem volt ekkora baba, 51 cm és 3100 gr volt én pedig 49 cm és 3300 gr. Bécsi kórházban szültem, itt mondta az orvos hogy nagyok lesznek tőle a babák és néhány kismamát is úgy "kezelnek" ha kicsi a baba még a méhben, hogy megduplázzák a vitamin adagot. Én azt hittem ez csak tévhit..

Vagy esetleg márkafüggő? Tapasztalatok?

2019. szept. 8. 16:54
 1/9 anonim ***** válasza:
92%
Szerencséd, hogy ilyen tudatlan orvos mellett nem lett semmi gond.
2019. szept. 8. 17:05
 2/9 anonim ***** válasza:
88%
Tévhit, számtalanszor bizonyították már.
2019. szept. 8. 17:27
 3/9 anonim ***** válasza:
90%
A kismamavitamin azért kell, hogy azokat a vitaminokat, amiket a baba elszív tőled, visszapótold magadnak. Nem lesz kisebb a baba, ha nem szeded és nem lesz nagyobb, ha 6x annyit szedsz belőle. Azért kell, hogy a te fogad, hajad, bőröd, vitamin és ásványi anyag szinted rendben legyen.
2019. szept. 8. 17:28
 4/9 anonim ***** válasza:
91%
a második gyerekkel nem szedtem, mégis jóval nagyobb lett.
2019. szept. 8. 18:10
 5/9 anonim ***** válasza:
79%

Ezek csak vitamin, nem olyan szer, amit a csirkéknek adnak, hogy mielőbb megnőjenek és le lehessen vágni...

Anyám se szedett terhesvitamint 30 éve, és lányként mégis 4,05 kg-val születtem.

2019. szept. 8. 18:22
 6/9 anonim ***** válasza:
86%
Tévhit. Én és 2 barátnőm is szedtünk. Elevit,Jutavit,DM terhes vitamint. A gyerekek 38-41 hét között születtek. 2880,2980 és 3040 grammal. Anyukám is szedett velem is és öcsémmel is. Én 2580 grammal időre öcsém 3200 grammal. Nem ismerek olyat,aki terhesvitamint szedett és nagy lett volna a babája.
2019. szept. 8. 18:25
 7/9 anonim ***** válasza:
89%
Nem a terhesvitamintól nőnek ekkorára a mai babák, hanem hogy megváltoztak a táplálkozási szokások és sokkal több felesleges (és nem jó) szénhidrátot eszünk, mint annak idején.
2019. szept. 8. 19:27
 8/9 anonim ***** válasza:
88%
Tévhit. Viszont nem is csodaszer. Nekem a labor után most külön kell szednem vasat, ca-mot, magneziumot, folsavat. Pedig mind van a terhesvitaminban. Csak nekem ezekből külön kell és több. A tobbi akármiből meg épp nem kell. Ezért is jók a laborok.
2019. szept. 8. 20:11
 9/9 anonim ***** válasza:
71%

Tévhit

[link]

2019. szept. 8. 20:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!