Császáros heg miatt volt valaki, akit ez miatt csaszaroztak újra?

Nem az anyanyelved a magyar?
Nem tudunk vele mit kezdeni, majd császár közben rendbeteszem.
Nem tudunk vele mit kezdeni, HA császár lesz, rendbetesszük.
Komolyan nem érzed, mi a különbség?

"Ezzel ki is mondta, hogy császár, vagy rosszul gondolom?"
Ezt kérdezted, erre válaszoltam. És veled ellentétben én beszélek magyarul.

5 értem én, hogy vannak azok az emberek akik azért jönnek ide, hogy egy aggódó kismamába belerúgjanak. De ha nem lenne egyértelmű a dolog, azokhoz szól a kérdésem akik esetleg hasonló dolgokat éltek meg, tapasztalnak meg és kíváncsi vagyok mi volt, vagy éppen mi lett a történetük végkimenetele. Nem pedig egy ilyen ledegradálást, ha közöd nincs a dologhoz, azt se tudod milyen az ha fáj a heg akkor vonulj el kérlek a kérdésemtől és mond meg másnak, mert köszönöm én nem kérek belőle.
Az utolsó válaszolónak köszönöm a korrekt hozzászólását.

Nem ezzel csak azt mondta, hogy HA császár lesz, akkor rendbe teszi. Nem azt, hogy biztos császár lesz.
De szerintem kérdezz rá nála egyértelműen, és mondd azt is, ha te szeretnéd, hogy az legyen. Másodszorra azért már elég nagy eséllyel figyelembe veszik a kismama kérését.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!