Valakinek van valami jó tippje terhesség alatti rémálmok ellen? Már elviselhetetlen
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Szörnyű rémálmaim vannak minden éjjel. Az álmok egyelőre nem a terhességről szólnak, hanem össze vissza, általában a legnagyobb félelmeimet keveri bele valamiképp az agyam az álmokba.
Balesetek, egyedül maradás. Tegnap például a reggeli napsütés helyett akasztott ember az ablakban, szóval egyszerűen szörnyű :( próbáltam nappal elaludni, próbáltam éjjel, mindig ez van.
Valaki tud segíteni?
2019. szept. 5. 17:16
11/11 anonim válasza:
Szia, pont most ébredtem. Hát csoda, hogy nem állt meg a szívem éjszakánként, tegnap is most is. Kitartás, azt tapasztaltam ha elkezdődnek ezek az éjszakák hónapokig tartanak. Sokszor azt csináltam, h lefekvés előtt tudatosítottam, h csak jót fogok álmodni, ez bejött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!