20-30 év közötti fiúk szeretnétek gyereket?
Figyelt kérdés
2019. szept. 4. 18:39
31/41 anonim válasza:
Párom 27 volt amikor azt mondta, hogy nagyon szeretné hogy gyerekünk legyen. 28 amikor megszületett a kicsi és teljesen oda van érte, nagyon jó apa lett belőle.
32/41 anonim válasza:
Férjem 29, pont babatervezésben vagyunk és már van egy 2 éves kisfiúnk.
33/41 anonim válasza:
Mindketten 30 évesek vagyunk és eszünkbe ágában sincs gyereket vállalni sem most, sem később.
34/41 anonim válasza:
Mondjuk én sem értem miert kell lepontozni azt, aki akar, vagy van már gyereke.
35/41 anonim válasza:
Párom 23, és mindenképpen szeretne, csak még nem most, hanem legalább 5 év múlva.
36/41 Updike válasza:
30 évesen még ráérnek, meg lehet őket érteni. De aki azt mondja, hogy neki ugyan soha nem fog kelleni, az lehet, hogy később majd meglepődik magán. :)
Nekem 35 és 37 éves koromban születtek.
37/41 anonim válasza:
Azért szerintem egy 30 éves el tudja dönteni mit akar és mit, főleg azt hogy vágyik-e gyerekre vagy sem.
Én mióta az eszemet tudom, azóta tudom h nem lesz gyerekem. Ez semmit sem változott mára, ezt mondtam 10, 18, 25, 30 és most 37 évesen is.
Hálistennek a párom ugyanígy gondolja. :)
38/41 anonim válasza:
Kisebbik fiam 25 lesz és 30 éves lora előtt szeretne. Nagyobbik fiam 28, de (még) nem szeretne.
39/41 anonim válasza:
Hogyne, tizet. Minél több gond, minél kevesebb pénz, minél elcsúfultabb nő vár otthon, annál szívesebben járok majd haza. 😂
40/41 anonim válasza:
Kell a fas@nak. A politikusoknak?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!