23 éves vagyok a barátnőm 17 akivel fel éve vagyunk együtt de tényleg nagyon szeretjük egymást. Viszont teherbe esett és mind ketten szeretnénk a babát és anyagi háttér is van. Csak félünk a szülők vekemenyetol hogy hogy fognak reagálni. Vélemény?
23 évesen saját lakás????
Szülőkkel esetleg....
Szerintem rossz helyen próbálsz választ találni a kérdésedre. Egy rakás vad idegen csámcsog olyan dolgokról amiről fogalmuk sincs.
Nem tudják milyen körülmények közt éltek, milyen a gondolkodásotok, a viszonyok egymással és a szülőkkel, hogy lássátok a jövőt, stb.
Minden esetre egy gyerek nagyon nagy felelősség és igenis sok kiadást jelent. Mondjuk azokat nem értem akik rögtön leirtak a terhes barátnőd, hogy egy senki lesz miután megszüli a gyereket. Vannak olyan emberek akiknek még 30 vagy 40 éves korukra se nől be a fejelágya és csak a mának él. Szóval nem biztos, hogy a kortól függ az hogy be vállaljátok a babát vagy sem. 20 évesen is el lehet kezdeni szakmát tanulni, addigra a baba is mehet oviba, persze szükség van egy segítő társra vagy családtagokra, mert tuti hogy nem lesz egyszerű de nem is lehetetlen.
Úgyhogy szerintem ha már megtörtént a dolog nem árt a szülők elé állni és őket is meghallgatni, mert ők jobban ismernek titeket mint 1001 idegen ITT.
Remélem jó döntést hoztok és minden jól alakul
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!