23 éves vagyok a barátnőm 17 akivel fel éve vagyunk együtt de tényleg nagyon szeretjük egymást. Viszont teherbe esett és mind ketten szeretnénk a babát és anyagi háttér is van. Csak félünk a szülők vekemenyetol hogy hogy fognak reagálni. Vélemény?
Milyen gyes? Nem fog kapni az égvilágon semmilyen gyest. Ahhoz több hónap munkaviszony is kellene.
Mi lenne?
-Elvesznek a fiatal éveitek
-Javarészt a nagyszülők fogják felnevelni a gyereket
-Elestek egy csomó állami támogatástól
-Elveszti a párod az alakját
-Más emberek lesztek, és ezt a változást nem biztos, hogy túléli a kapcsolatotok.
Szlovákiában élünk szóval itt semmiféle támogatás nincs a gyerekre sajnos. Az lehet igen elvesznek a fiatal evek de még tartjuk a picit.
Ja már még történt elovenni nincs szívem inkább felvalaljuk a felelősséget.
Az elején írtam hogy közösen mind a két feléről született meg a döntés... Elvetethettuk vagy még elvetethetjuk ha akarjuk...
De elmondjuk a szülőknek de a döntést úgyis mi fogjuk meghozni.
Szerintem óriási felelőtlenség ennyi idősen gyereket vállalni, hisz gyereknek nem való gyerek. A kis csaj beleesik abba a hibába, hogy bevállal egy életre szóló felelősséget a csupasz seggere, ha te meg mégis meggondolod magad és ott hagyod, ő bizony b*aszhatja, ott lesz 0 Fttal, iskola, munka nélkül. Szép karrier.
Egyébként #13 a GYES alanyi jogon jár, szóval az igen is kapná, semmiféle munkaviszony nem kell hozzá!! Az a CSED-hez és GYED-hez kell.
Azta hát azért ez kemény kijelentés...
Nem befolyásoltam a döntését sőt én voltam az első aki felhozta az abortuszt.. Én csak tudtára adtam hogy vállalom a felelősséget és számíthat rám mindenben 🙂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!