Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szülés után, a 6 hetes kontrol...

Szülés után, a 6 hetes kontrollra hogy mentetek?

Figyelt kérdés

Úgy értve,hogy vittétek magatokkal a babát?

Jövő héten lesz esedékes a 6 hetes kontroll a nőgyógyásznál. Elég macerás a bejutás,mert falun lakunk. A babát is muszáj vinni,mert nem tudom senkire ráhagyni addig. De tartok tőle,hogy nekikezd sírni a váróban. Igény szerint szoptatok,ő meg ha éhes,bizony elég hangosan szól. Ráadásul elég rossz alvó.

Ti hogy oldottátok meg,hogy mentetek?

2019. szept. 1. 16:21
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Vittük a babát, a férjemmel mentünk, addig ő vigyázott rá.
2019. szept. 1. 16:25
 2/9 anonim ***** válasza:
77%

Férjjel tanácsos menni, vagy azzal, akire addig rá tudod bízni amíg bent vagy. Ha etetési időben kell menni, akkor készülj előre cumisüvegben hamival, és majd aki vigyáz rá, megeteti.

Ha autóval mennétek, az jó lenne, bár azt nem írtad, hogy a macerás bejárás busszal van-e vagy autóval...

2019. szept. 1. 16:35
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk aki kontrollra megy azt úgy vettem észre előre veszik. Maganrendeles, de 1orat szoktam várni. De teljesen érthető. Első gyereket vittem én is, páromat is. Napokon belül szülök, vszinu most is így lesz majd.
2019. szept. 1. 16:42
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Nekem páromat nem engedték el munkából. Anyukám jött velem és kinn megvártak.
2019. szept. 1. 16:54
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Anyukám vigyázott rá, hagytam itthon neki tejet cumisuvegben.
2019. szept. 1. 16:55
 6/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Kocsival megyünk. Sajnos a férjem nem biztos,hogy tud jönni.

Magánrendelés,de ott is szokott kelleni várni sajnos.

Na,majd csak megoldjuk valahogy

2019. szept. 1. 16:55
 7/9 anonim ***** válasza:
72%

Nem vittük

Sajnos elromlott a klíma a kocsiban épp és 38 fok volt.

Ha nem így van eszembe nem jutott volna otthonhagyni

Számítottak is a babára

2019. szept. 1. 17:11
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy kisbaba, nem hiszem, hogy bárki fenn akadna rajta, ha sirdogalna! De ha mégis, ne foglalkozz vele, csecsemő.
2019. szept. 1. 17:25
 9/9 anonim ***** válasza:
90%
Én nem vittem, férjem itthon maradt vele. Az orvosom meg teljesen elszomorodott, hogy nem találkozhatott a fiammal újra. Végül be kellett érnie egy fényképpel. Aranyos volt.
2019. szept. 1. 22:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!