Szülők ti hogy viselnetek ha a gyereketek olyan lánnyal elne együtt aki kihasznalja? Minket szid a hatunk mogott, ellenünk hergeli hazugsagokkal
Amikor a fiam egyedül jon haza boldog orul szeret minket (el is jott velunk egyedül nyaralni is) jo minden de mikor a kozos albérletbe visszamegy egy hetre a lany belekot abba h miket kerdezek tole(teljesen normális pl mit fozott ma) es hasonlok es a fiam szid le ezert telefonon elferditve. Pedig en mindig segitek rajtuk etellel penzzel ügyintézéssel.
A fiam se boldog vele százszázalékosan csak oszinten gyengebb jellem es nem mer kiallni magaert mellette (ha itthon van vele a lany teljesen mashogy viselkedik nem oszinte vele, nekunk panaszkodik róla elotte azt mondja ahh nem zavar.. Es sok sok hasonlo
Lesz ennek jo vege? Veletek volt amr ilyen eset? Mi lett a vege?
Arra nem is gondolsz, hogy nem tartozik rád a megállapodásuk? Lehet csecsemőset játszik a fiaddal, pelenkázza, mert erre gerjed, a fiad meg nem találna még egy olyan hülyét, aki lakhatásért ezt megteszi vele.
Felnőtt ember, nem tartozik rád, mit miért tesz, csak, ha magától meg akarja osztani.
Mellesleg, ha a fiaddal beszélsz úgy kérdezd, hogy tegnap mit készítettél fiam?
Ha a fiad nem hülye, nem hagyja magát kihasználni, neki is előnyös a csaj eltartása, vagy mert szegény nagyon ronda, vagy mert olyan dolgot kap cserébe, ami nem tartozik másra.
Beszélgetési témák anya gyerek kapcsolatban?
Hogy vagy? Beszéltél mostanában xy rokonnal, tudsz a családi összejövetelről? Barátnőddel jól megvagytok? Mik vannak tervben mostanában? Hogy megy a munkád? Szereted csinálni? Xyal haverkodsz még? Voltatok nyaralni? Csináljak valamit enni(ha nálad van)? Láttam egy jó filmet/ olvastam egy jó könyvet! Hogy bírjátok ezt a meleget? Kell valami segítség? Hallottad, hogy(aktuális amiről épp tájékozódtál)? Képzeld vettem egy új! Jól áll neked ez a ruha/frizura!
Folytassam még?
Anyós sem csípett engem, meg is mondta, ő is úgy gondolta kihasználom a fiát!
Aztán mégis már 18 éve vagyunk együtt, mindent mi ketten teremtettünk meg magunknak,a gyerekeknek, míg a lánya meg olyan rossz kapcsolatban él, hogy már nála lakik a gyerekekkel! Nem túl jó emberismerő!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!