Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mennyit kaphatok ha ennyit...

Mennyit kaphatok ha ennyit hazudik? Gyerektartast?

Figyelt kérdés
Bíróságon 2 órás bejelentést hozott, azon felül beváltott
2019. aug. 30. 17:58
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
82%

Egyébként milyen a kapcsolat az apa és a gyerek között? Ha jó, én a helyedben nem a gyerektartast lovagolnám hanem hogy apa vegyen neki dolgokat amire szüksége van. Ruha, cipő, bico stb. Tapasztalataim alapján (ismerős elvált apukak) erre sokkal inkább hajlandóak és a végén te is akar jobban jársz. Ha nagyon sokat lovagolod ezt a témát akkor meg beintenek hogy akkor nesze itt a 30 ezer azt oldj meg mindent. De ez persze csak akkor működik ha jó a kapcsolat apa és gyerek között és apa viszi a gyereket, törődik vele. De havi nem tudom plusz 10 ezerért nem biztos hogy megéri egy élethosszig tartó háborúskodás.

Pl az én apám hosszú évekig egy fillért sem fizetett (szokásos válási szarakodas) anyám nem pereskedett úgy volt vele, forduljon fel. Viszont mi tartottuk a kapcsolatot adidas cipőt, bicot, nyaralást, kemping felszerelést kaptam. Fizette a táborokat, sőt gimiben már nekem utalt közvetlen 20 ezret havonta (15 eve) amiből a menzámat, bérletet, ruhákat stb. fedeztem és a full egyetemet is apa fizette plusz telefont és a feltöltő kártyát később a számlát is. Szerintem ezt igy összeadva jóval több volt mint amit hosszas pereskedés után ki lehetett volna sajtolni.

2019. aug. 31. 20:53
 12/14 A kérdező kommentje:
Jó a kapcsolatuk, vásárol is neki,de nekem ez nagyon kevés...nem jövünk ki belőle. Albérlet, rezsi stb nem elég.
2019. aug. 31. 21:10
 13/14 anonim ***** válasza:
33%
Akkor dolgozni kell.
2019. aug. 31. 21:30
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Ez így nehéz. De ugye az albérlet arat azt nem vele fogják kifizettetni. Még ha a gyerekre eső rezsit meg kajat nezik is, akkor sem hiszem hogy nagyon feljebb fog menni ez az összeg. Főleg hogy nem tudod azt mondani hogy amúgy de tényleg nettó 500-at hazavisz pl., mivel nem tudod ezt bizonyítani.
2019. szept. 1. 19:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!