Mennyit kaphatok ha ennyit hazudik? Gyerektartast?
Egyébként milyen a kapcsolat az apa és a gyerek között? Ha jó, én a helyedben nem a gyerektartast lovagolnám hanem hogy apa vegyen neki dolgokat amire szüksége van. Ruha, cipő, bico stb. Tapasztalataim alapján (ismerős elvált apukak) erre sokkal inkább hajlandóak és a végén te is akar jobban jársz. Ha nagyon sokat lovagolod ezt a témát akkor meg beintenek hogy akkor nesze itt a 30 ezer azt oldj meg mindent. De ez persze csak akkor működik ha jó a kapcsolat apa és gyerek között és apa viszi a gyereket, törődik vele. De havi nem tudom plusz 10 ezerért nem biztos hogy megéri egy élethosszig tartó háborúskodás.
Pl az én apám hosszú évekig egy fillért sem fizetett (szokásos válási szarakodas) anyám nem pereskedett úgy volt vele, forduljon fel. Viszont mi tartottuk a kapcsolatot adidas cipőt, bicot, nyaralást, kemping felszerelést kaptam. Fizette a táborokat, sőt gimiben már nekem utalt közvetlen 20 ezret havonta (15 eve) amiből a menzámat, bérletet, ruhákat stb. fedeztem és a full egyetemet is apa fizette plusz telefont és a feltöltő kártyát később a számlát is. Szerintem ezt igy összeadva jóval több volt mint amit hosszas pereskedés után ki lehetett volna sajtolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!