Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hogy lehet valaki olyan...

Hogy lehet valaki olyan gerinctelen patkány hogy a saját gyerekére egy fillér gyerektartást nemfizet?

Figyelt kérdés
2019. aug. 27. 14:43
 1/10 anonim ***** válasza:
88%
Sok ilyen gerinctelen patkány van.
2019. aug. 27. 14:49
 2/10 anonim ***** válasza:
65%

Bangóné megmondta: sok a patkány Magyarországon.

Sajnos vastagon igaza volt.

2019. aug. 27. 14:56
 3/10 anonim ***** válasza:
72%
Sok van ilyen sajnos,akik minden követ megmozgatnak,hogy ne kelljen gyerektartást fizetniük,pedig lenne miből.Inkább az ügyvédekre költik,hogy találjanak nekik egy kiskaput csakhogy kibújhassanak a kötelezettség alól.
2019. aug. 27. 14:59
 4/10 anonim ***** válasza:
54%
Gondolom mert nem akarták a gyereket. Aki szereti a gyerekét, az nem sajnál tőle rongyos pár 10 ezret.
2019. aug. 27. 15:06
 5/10 anonim ***** válasza:
44%
Kit erdekel. Kinek kell a mocskos penze? Nekem aztan biztos nem. Anyam meg latni se akart most meg mar 18 eves a fejem oszt irkalgatna a fb-n. Haha
2019. aug. 27. 15:08
 6/10 anonim ***** válasza:
14%
Talán mert nem a gyerekre menne a pénz, és ezt ő is tudja.
2019. aug. 27. 15:13
 7/10 anonim ***** válasza:
0%
Én meg a stílusodat nem bírom.
2019. aug. 27. 19:29
 8/10 anonim ***** válasza:
63%
Én se értem. Meg a gerinctelen patkany anyákat sem, akik annak ellenére hogy megkapják a pénzt folyton szabotálják a láthatást. Én nem tudom egyes embereknek nőknek/férfiaknak miért hobbija tönkretenni a saját gyerekük eletet.
2019. aug. 27. 22:22
 9/10 anonim ***** válasza:
96%
Hogy? Hát egy ilyen patkány motivációját tudom, a többiét nem. Annak az egynek az volt az indoka, hogy így tud engem büntetni, amiért nem tűrtem a bántalmazást, és leléptem tőle terhesen. Megmondta, hogy nem fog fizetni, és ha nem megyek vissza hozzá, úgyis éhenhalunk. Köszönöm szépen, 13 éve tök jól megvagyunk a pénze nélkül is. Ő meg csak éljen tovább még évekig úgy, hogy feketén dolgozik, és hivatalosan nincs semmi a nevén, nehogy be lehessen rajta hajtani bármit. Hát nem is tudom, ki járt rosszabbul :D
2019. aug. 27. 22:43
 10/10 anonim ***** válasza:
91%

Ezért van az állam, hajtsa be rajta, sajnos nem mindenkiben fejlődik ki a gerinc..

Ha nem akar gyereket, húzzon gumit minden pasi attól függetlenül, mit mond a nő, a ti spermátok, vigyázzatok rá! Tudjátok ez egy csúnya gonosz világ, ahol nem mindenki a ti érdekeiteket nézi..

Jól nézünk ki, hogy szétszórsz egy marék magot a párod kertjében, elvesztesz egyet, mert nem voltál óvatos, majd csodálkozol, hogy a mag kicsírázott.. a párod okolod érte, amiért nem gyomirtózza a kertet rendesen, és követeled, hogy szántsa fel a kertjét, nehogy nagyobbra nőjön a virág, de a nő hülye lesz tönkretenni a kertet egy olyan virágért, ami tetszik is neki, az ő földjéből tápanyag van benne, a vize itatta, a növényvédőszer egészségesen tartotta..

Nem a legjobb példa, de azért érezhető benne, milyen abszurd az férfiak jajjgatása, hogy ők nem akarták a virágot, mikor odamentek más kertjébe magukat szórni.

2019. aug. 27. 23:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!