Itt ülök a gép előtt, nagyon jó zenéket hallgatok. Olyanokat, amiket régen buli előtt hallgattunk. Jár a lábam, úgy mennék, de a gyerek alszik a másik szobában (meg kedd van egyébként is). Minek kínozom magam? Te is szoktad ezt csinálni?
2010. júl. 13. 23:02
1/8 anonim válasza:
Én is itt ülök, ahelyett hogy aludnék, mert nemsokára újra kel a babám, hogy éhes. Aztán holnap ugyanolyan álmos leszek, mint már 5,5 hónapja.
2010. júl. 13. 23:04
2/8 A kérdező kommentje:
Ismerős ez az érzés, de jó a "szabadság" erre a pár órára is. Én is többet aludtam, amíg dolgoztam.:)
2010. júl. 13. 23:07
3/8 anonim válasza:
Hát persze,hogy szoktam... :) Én is még este el kellett,hogy szaladjak egy órára,csajok itthon alszanak én meg hazafelé az autóban Tiesto-t hallgattam... Na gondolhatod,most hasonlókat érzek én is,mint Te! :)
2010. júl. 13. 23:07
4/8 anonim válasza:
Persze, hogy szoktam :) Itthon is, amikor pl. egy egy jó szám megy a rádióban vagy valami jó buliról hallok. De akkor nagyon amikor mondjuk egyedül megyek valahova a kocsival, zene max hangerőn :)
2010. júl. 14. 07:28
5/8 anonim válasza:
Persze, sőt a lányom is szerti a tuc-tuc zenét (meg a muzsika tv-na multaós zenéket)
A kocsiban is a Rise FM szól.
Amúgy nyár van, meleg, tiszta bulizós hangulatúak az esték.
Nekrm a nagy 10 éves, a kicsi 16 hós, de a 2 gyerek között is jártunk bulizni és idén megint készülünk menni.
2010. júl. 14. 07:45
6/8 anonim válasza:
Én is szoktam, ráadásul sokszor olyan zenéket, ami már talán ciki egy 34 éves, 3 gyerekes anyának;)
Pl: minden nap meghallgatom Adam Lambert For Your Entertainment c. számát:)
2010. júl. 14. 10:32
7/8 anonim válasza:
hihi, én is szoktam, sőt a kérdés is eszembe jutott, csak féltem hogy az itteni példás mintaanyukák lehurrognak :-)
Tök jó a kérdésed.
Sőt... én még olyat is csináltam, hogy áthívtam anyukámat este hogy aludjon itt, mi meg férjemmel elmentünk bulizni, a kiscsajszim meg szépen szundikált itthon :-)
2010. júl. 14. 13:01
8/8 A kérdező kommentje:
Megnyugodtam kicsit, hogy más is van így ezzel. Örülök, hogy azért az anyaság (ami amúgy nagyon jó érzés), teljesen nem öli ki az emberből a kamaszt. Nagyon szerettem annak lenni, sőt a húszas éveimben éreztem jól magam igazán. Kedves 34 éves 3 gyerekes mami! Azt hiszem nincs olyan, hogy ciki zene! Mindenkinek más az ízlése és mindenkinek mástól lúdbőrözik a karja, amikor hallja. Az valami mennyei...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!