Egyből Hugó, a víziló jut eszembe. :-))) Amúgy nekem nem tetszik ez a név.
2019. aug. 28. 14:22
2/11 anonim válasza:
Szerintem rendben van, jo nev.
Ismerek felnott embert is ezzel a nevvel es gyereket is, igy nem is tartom szokatlan nevnek.
2019. aug. 28. 14:40
3/11 anonim válasza:
Jézusom. Egy teljesen normális név. Nem tudom mit el úgy ki akasni rajta. Nekem se tetszik, de vállalható. A felnőttek néha rossz félébbek a gyerekeknél, eskü. Az összes névvel lehet gúnyolodni.
2019. aug. 28. 14:42
4/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :)
#8 szerinted a kérdésemhez adott válaszoknál csak az én szavazatom ér?
Nem szoktam lepontozni a válaszokat amiket kapok, pláne ha véleményt kérdezek.
De nem kulföldon élunk!Vsgy te ezt nem tudtad utolsó?
2019. aug. 28. 15:30
8/11 anonim válasza:
Nekem is a víziló, meg április elseje jut róla eszembe :) Egyébként nincs bajom vele, olyan enyhén régiesen németes nekem, mint a Brúnó meg az Ottó. Mondjuk a Hugi becézés nem túl férfias :)
2019. aug. 28. 15:39
9/11 anonim válasza:
Én személy szerint nem adnám, de amúgy nincs semmi baj evvel a névvel. Ha nektek tetszik, nyugodtan adjátok.
2019. aug. 28. 15:43
10/11 anonim válasza:
#7-es. De tudom, hogy nem ott élünk. És te tudod, hogy a kérdező tervei között szerepel-e a külföldre költözés?
Manapság sokan figyelembe veszik, hogy külföldön is ismert vagy legalább kimondható név legyen.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!