Zsombor, Kornél, Szabolcs, vagy Hugó?
Figyelt kérdés
Írhattok még olyan fiúneveket, amik nektek tetszenek, de a fentiekből melyik a legszimpibb?2017. máj. 25. 06:00
1/27 anonim válasza:
A Szabolcs számomra nem név, hanem egy hely. Ettől eltekintve sem tetszik. Rögtön a szemölcs jut róla eszembe, de más is. A Hugó nevetséges név. Max állatnak tudnám elképzelni. Volt is egy mese : Hugó a viziló. Ha ilyen név mellé kövér is lesz a gyereked, akkor garantált a csúfolása : Hugó a viziló.
Szóval Zsombor vagy Kornél.
2/27 anonim válasza:
Szabolcs tetszik, a Kornél is, a Zsombor és a Hugó nem. Előbbiről zombira, utóbbiról dugóra asszociálok.
4/27 anonim válasza:
Zsombor nagyon tetszik, a többi nem igazán.
5/27 anonim válasza:
A fiam Szabolcs, így nekem ez a nèv tetszik legjobban. A Kornèl is jó nèv, a másik kettő nem tetszik.
6/27 anonim válasza:
Kornél-Konrád nekem ezek. A Zsombor manapság tucatnév a mostani 5-10 éveseknél minden 4. kisfiút így hívnak. A Szabolcs nem tetszik, a Hugó nem rossz, hasonló a Huba ami még nekem tetszik. Amúgy az sem mindegy mi a vezetéknév, mert hiába szép a név ha nem hangzik jól a vezetéknévvel.
7/27 anonim válasza:
Kornél vagy Hugó. Inkább Hugó, az jobban tetszik. A Szabolcs nagyon rossz, a Zsombor viselhető.
9/27 anonim válasza:
A Hugó valóban a viziló.
Szabolcs jó.
Zsombor, Kornél felénk tucatnév
Valamiért ezekhet hasonlónak, a sorba valónak érzem a Csanád és a Szilárd neveket. egyik sem gyakori mostanság, és jól viselhető kicsiként is, felnőttként is.
10/27 anonim válasza:
Zsombor és Kornél, ebben a sorrendben.
A Szabolcs esetleg.
A Hugó egyáltalán nem tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!