Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Gondoltatok már rá, hogy...

Gondoltatok már rá, hogy lehet ismerjük egymást, csak nem tudjuk?

Figyelt kérdés
Nekem már számtalanszor megfordult a fejemben. Főleg, ha az is kiderül a válaszokból, h egy városban élünk.
2010. júl. 13. 20:47
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
52%

Én már rájöttem, hogy a szomszédom irogat ide(gyerek neve, kora,stilusa, lakhelye minden stimm)

Ő szerintem még nem tudja.

Néhány válaszából konzekvenciát levontam, gyerek azóta nem mehet hozzájuk...

2010. júl. 13. 20:56
 2/19 anonim ***** válasza:
78%
Nekem sajnos nem nagyon vannak kismami ismerőseim, de szeretnék minnél több anyukával megismerkedni, ezért is hoztam létre külön egy kismama oldalt: [link]
2010. júl. 13. 20:57
 3/19 A kérdező kommentje:
Nekem legalább 6 olyan ismerősöm van, akik velem egyszerre (+- 1hó) szültek. És több is van, akiknek pici még a gyerkőcük, vagy épp a pocakban van.
2010. júl. 13. 21:06
 4/19 anonim ***** válasza:
78%
Igen :)
2010. júl. 14. 06:40
 5/19 anonim ***** válasza:
33%
igaziból mindanyian egymás testvérei vagyunk mivel csaki ádámtól és évától származhatunk
2010. júl. 15. 12:55
 6/19 anonim ***** válasza:
77%
Igen én is gondoltam már erre, de még nem jöttem rá, hogy ismerem az illetőt, ha van is fent itt ismerősöm. De továbbmegyek, van olyan anyuka, akit itt ismertem meg, mert kiderült, hogy egy napra vagyunk kiírva és egy városban lakunk. Azóta tartjuk a kapcsolatot:)
2010. júl. 15. 12:58
 7/19 anonim ***** válasza:
77%
Engem az zavar ha ráismerek,hogy rólam vagy családomról kérdez vki és kiváncsi lennék,hogy kicsoda.
2010. júl. 15. 13:01
 8/19 A kérdező kommentje:
Honnan jöttél rá, h rólad van szó? Kiírták a nevedet?
2010. júl. 15. 13:02
 9/19 anonim ***** válasza:
70%
Én találtam itt egy szomszéd településről való anyukát és egy régi osztálytársamat is.
2010. júl. 15. 13:10
 10/19 anonim ***** válasza:
100%

Én is találtam már ismerőst! Egy volt osztálytársamat! Kedves 13:10-es! Lehet egymásról beszélünk? :)))

Egyébként én is több anyukával/kismamával ismerkedtem már itt össze, és ha személyesen nem is tudunk találkozni, rendszeresen levelezünk!

2010. júl. 15. 13:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!