Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Első osztályba milyen ruhaba...

Első osztályba milyen ruhaba illik menni?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Tudom bugyuta kérdés,de első osztalyban még járnak melegítőnadrágban vagy már csak a farmer es ahhoz hasonlokban illik?

Köszönöm

2019. aug. 22. 13:07
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
81%

Az elmult ket evben csak au az idiota keskenyszaru farmert lehetett kapni

A gyerek spec leulni is alig tudott benne nem h az udvaron jatszani.

Am meg masodikos volt a gyerekem es az osztaly tarsak fele melegitoben volt a maradek fele szoknyaban. 😀

A tanarokat nem erdekli h farmer vagy melegito tiszta rendezett legyen a gyerek ez a lenyeg.

Amigy ja a cicanaci az a noi lanyka melegito manapsag szoval ...

2019. aug. 22. 18:20
 12/19 anonim ***** válasza:
43%
Na úgy látom aki kulturáltan öltözteti a gyerekét, az nullára van pontozva. Gratulálok. Öltöztessétek úgy, ahogy akarjátok, az én fiam és lányom normális nadrágokban és rendes felsőkben fog menni, ami full kényelmes. Nem a gagyit kell vásárolni. A melegítő pedig szerintem nem iskolába való.
2019. aug. 22. 21:11
 13/19 anonim ***** válasza:
80%
Az enyém, mióta iskolás, nem hajlandó melegítőben utcára lépni 😄 Felőlem egyébként mehetne, engem nem izgat, de ő csak farmert vesz fel.
2019. aug. 22. 22:48
 14/19 anonim ***** válasza:
89%
Én is úgy voltam vele, hogy kizárt, hogy iskolába melegítőben engedjem a gyereket. Első nap rá is adtam a farmert a fiamra, aki délután közölte, hogy ő ezt többé fel nem veszi a suliba, mert nem lehet benne focizni. Én meg nem kínzom. Maradt a melegítő, mint amúgy az összes többi gyereken. Jó tanuló, vidám gyerek, ennyit benyelek neki.
2019. aug. 23. 01:07
 15/19 anonim ***** válasza:
87%
Lányom a sima farmert utálja mert nem lehet Bene mozogni,inkább leggings ,vagy ha sztrecs farmert találok és eléggé kényelmes ,akkor megvehetem .senkit nem érdekel a suliban hogy mibe megy csak tiszta kényelmes legyen.
2019. aug. 23. 07:43
 16/19 anonim ***** válasza:
32%

Ha lehetne kapni olyan normal nadragot ami nem szukszaru tuti felvenne a lanyom. De max turkaloban talalok mar ha..

Szal marad a szoknya/sort amig jo ido van es a melegito ami hidegeb az ido, esetleg harisnya es szoknya kombo. De farmert majd akkor ha kapni olyat amiben tud szaladni ulni bukfencezni tornazni az udvaron is...

2019. aug. 23. 09:49
 17/19 anonim ***** válasza:
77%
Ennyi idióta embert. Nem is csodálom, hogy ott tart az ország, ahol. Mi még sokszor melegítőben jártunk alsóba, pedig nem 60 éves vagyok, hanem harmincas. És nem falusi nevesincs suli volt. Az én gyerekeim is mentek már melegítőben, akárcsak másé. Normális ember ilyenen nem akad fenn.
2019. aug. 23. 15:00
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
Söt hidegebb időben vastag leggings vagy melegítő nadrágba megy suliba lányom .
2019. aug. 23. 21:32
 19/19 anonim ***** válasza:
Hm... abbol indulok ki, hogy en is voltam kislany, alsos. Nem voltunk szegenyek, igenyesek es tisztak voltunk (30 eves vagyok, nem ma volt, de nem is 100 eve). Jartam melegitoben, amit a pedans es igenyes, irodaban dolgozo, csini anyukam (en most olyan vagyok kb, mint o volt), adott nekem, aranyos darabok voltak es minosegiek... DE. Utaltam, mert a tobbiek "meno" cuccban mentek, nekik kordbarsony nadrag volt pantalloval (igen :)) , vagy szoknya. Nem akartam, nem szerettem a melegitot, "gyerekes" volt, "dedos" es "ciki". Es amugy kenylelmes, nem ugy mint a nejlonharisnya, de valamit valamiert. A gyerekek kis bunkok tudnak lenni, csufolodnak mindenen. Emiatt en sem adok a fiaimnak melegitot, vannak ma mar olyan farmerok, amik majdnem kenyelmesek :)
2019. aug. 26. 14:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!