Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Első osztályba milyen ruhaba...

Első osztályba milyen ruhaba illik menni?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Tudom bugyuta kérdés,de első osztalyban még járnak melegítőnadrágban vagy már csak a farmer es ahhoz hasonlokban illik?

Köszönöm

2019. aug. 22. 13:07
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
65%

amiben a gyerek jól érzi magát

nálunk ha melegítőben ment akkor abban ha szoknyában akkor abban, a lényeg h évszaknak megfelelően :)

mivel sokat vannak kint így mindenképpen kényelmes legyen azért mert elsős még nem fog azonnal változni szal simán holt homokosan viszed haza :D még fetrengenek az udvaron szaladgálnak maszatosak lesznek

ja amúgy lány

1.-2. osztályban annyira még nem fontos a ruha.

2019. aug. 22. 13:32
 2/19 anonim ***** válasza:
38%
Szerintem is amiben jól érzi magát. A melegítő sem gáz még alsóban.
2019. aug. 22. 13:59
 3/19 anonim ***** válasza:
62%
Melegitő nem iskolába való.
2019. aug. 22. 14:25
 4/19 anonim ***** válasza:
29%
A melegítőnadrág tornaórán és otthon állja meg egyedül a helyét. Tiszteljük már meg annyival a többi gyereket és a tanítókat, hogy nem úgy néz ki a gyerek, mint aki most kelt fel a tévé és egy vödör chips mellől. Normális póló és/vagy pulcsi, farmer/vászon/kordbársony nadrág, kulturált cipő. Ez alap.
2019. aug. 22. 14:51
 5/19 anonim ***** válasza:
65%
Sosem ment melegítőbe a lányom, a fiam se fog. Oviba még oké, de suliba nem való
2019. aug. 22. 14:57
 6/19 A kérdező kommentje:
Értem. Köszönöm a válaszokat. Bár a chips-tv dolgot nem értem,ugyanis oviba melegitobe járt a kisfiam es mindezt tette úgy,hogy nem néz tv-t és nem eszik szemét kaját...tiszta,jó minőségű (itt nem a márkára,hanem az anyagara gondolom) melegítőnadragba járt a hetkoznapokban. Persze az iskola más es en is azt vallom,hogy bizonyos helyeken nagyon is fontos az öltözet. Járunk színhazba, kulonbozo eloadasokra...stb.
2019. aug. 22. 15:07
 7/19 anonim ***** válasza:
100%
Azért melegítőből is vannak tisztességes, kulturált darabok, nem rögtön zsírfoltos susogósat kell vizionálni - mellesleg egy farmer is lehet igénytelen, szakadt vagy koszos már az első nagyszünet után, nem az elnevezésen múlik. Elég sok gyerek van, akiknek kínszevedés a ma divatos skinny fazonokban üldögélni vagy pláne focizni még az udvaron másfél órát, és úgy kell vadászni az ilyen "cargo" meg "farmer jogger" és hasonló fantánzianévvel ellátott lazább darabokat.
2019. aug. 22. 15:12
 8/19 anonim ***** válasza:
91%
Ja és hány lány jár nálunk cicanadrágban, alias leggingsben, szerintem az totál ugyanaz a kategória, mint a melegítő, sőt.
2019. aug. 22. 15:16
 9/19 anonim ***** válasza:
44%
A melegítő otthonra való. Meg a tornaórára, természetesen. De sosem engedtem a gyerekeket melegítőben suliba, azt nem illik. Vannak nagyon kényelmes rendes nadrágok is. Ovi az más, oda menjen melegítőben, de egy iskola már nem ez a kategória.
2019. aug. 22. 15:16
 10/19 anonim ***** válasza:
70%

Sosem adtam en sem melegitot a gyerekemre az iskolaba.

Olyan jo kis farmerokat, vaszon nadragokat lehet venni, pl nem gombosat hanem gumi derekut is.

Rengetegszer adtam ra ingeket is, vagy sportzakot.

Az iskola mar nem ovi, oda nem jatszos ruha valo mar.

2019. aug. 22. 15:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!