Hogy menjek úgy baba látogatóba, hogy nekünk évek óta nem jön össze?
Figyelj, attól függ, hogy milyen köztetek a viszony.
Ha közeli, akkor úgyis látni fogod a babát sokszor.
Ha nem annyira közeli, akkor meg lehet megsértődik és nem érti majd, hogy miért nem mentél.
Mérlegelj, de félórát csak kibírsz, én mennék. Sokáig úgyse illik maradni.
Egyszer bőgtem már a mosdóban, miután egy negyedik, becsúszott gyerek keresztanyjának kértek fel, tényleg tök nagy szeretettel, nekem meg pont aznap is megjött. De ez csak önsajnálat, ők nem tehetnek róla és kár lett volna ezért kimentenem magam, hiszen kedvelem őket.
Ha "megéri" elmenni, mert te vagy a családod jóban van az illetőkkel, menj. Ha nem fontosak neked, akkor udvariasan kitérhetsz előle valami kifogással, bár gondolom olyanok hívnak meg, akikkel később még fogsz találkozni.
Micsoda befásult önsajnálkozó nő lehetsz te.
Majd ha a közeli rokonodnak születik gyereke, majd inkább nem mész hozzájuk, mert neked évek óta nem sikerül?
Talán pont ez hiányzik neked, hogy kimozdulj és babázz máshol, ne csak a sebeidet nyalogasd hogy milliókat teszel a semmiért.
,,Aki nem fektet bele éveket és milliókat abba, hogy legyen gyereke" - az ne is örüljön a gyerekének vagy mi?
Komolyan, szerinted direkt azért szültek gyereket, h téged idegesítsenek? Kicsit túl lőttél azért a célon.
Neked hogy esne, ha közeli barátnőd/rokonod kihúzogatná magát a találkozók alól, mert nem képes örülni az örömödnek? Gondolkodj már el egy picit magadon!
Amúgy meg ha ennyire nem jön össze, miért nem fogadtok örökbe?
Ez hiszti kérdező. Most mindenki szégyellje magát, mert nektek milliókba kerül? Sajnálatos dolog, de ettől függetlenül nevetséges amit művelsz. Tudod mit! Ne menj babalátogatóba, mert nem fogod tudni elrejteni az érzéseidet. Arra meg semmi szükségük a friss szülőknek, hogy életük ezen fontos szakaszát beárnyékolja egy ünneprontó.
Mikor az első babámmal voltam terhes, a férjem egy jó barátjáéknál is besikerült. Sajnos az övék elment, a csajszi meg kerülni kezdett engem. Minden előre megbeszélt programunkat lemondta. Persze értettem miért. Nem tettem szóvá, de itthon a férjemnek bőgtem, hogy milyen igazságtalan az élet. Nekem lesz, nekik nem., és komolyan én éreztem magam rosszul, és szégyelltem amiért nekünk összejött. ha nem tudsz örülni az örömüknek, akkor nem menj, mert ők fogják végül kellemetlenül érezni magukat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!