Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Milyen biztonsági ablakzárat...

Milyen biztonsági ablakzárat használtok, akik magasan laktok? Mi vált be nektek?

Figyelt kérdés
Nézegetem az ablakzárakat két energikus és találékony ovis mellé. Melyiket ajánlanátok?

#gyerekzár #gyermekbiztonság #biztonsági ablakzár
2019. aug. 19. 15:32
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Reer

[link]

De nem a 4 éves ovis miatt. Ő már érti, hogy miért nem szabad. Kb. 1 éves koában tettük fel és most az öccse miatt van még fent.

Elég nehéz benyomni a gombot, így kinyitni.

2019. aug. 19. 15:39
 2/8 anonim ***** válasza:
0%
A 2 szemem+ a gyerekek folyamatos szórakoztatása, foglalkoztatása.
2019. aug. 19. 16:18
 3/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm kedves első!

Nem szórakoztatom őket egész nap és nem is körözök felettük helikopterként. Nyugalmat keresek otthon. Élni és élni hagyni...

2019. aug. 19. 16:28
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Filthfan!

Te nem jársz mosdóba, fürödni, ajtót nyitni, stb. Hogy csinálod?

2019. aug. 19. 16:28
 5/8 A kérdező kommentje:
A második mondatot a másodiknak szántam, természetesen.
2019. aug. 19. 16:29
 6/8 anonim ***** válasza:
79%
Az osszes ablakrol leszedtuk a kilincset, egyet, a szekreny tetejere raktunk, ahol csak mi erjuk el, azzal nyitjuk/csukjuk az osszes ablakot, max bukon hagyjuk kinyitva az ablakokat.
2019. aug. 19. 17:00
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Milyen ablakotok van? Az újabb tipusúakhoz már van záható kilincs, én eleve olyat rendeletem. Ez ugyanolyan, mint a mezei kilincs, csak van benne egy zár, egy gomb, amit rögzíteni lehet bukóra nyitott és zárt ablaknál is és akkor nem mozdul a kilincs. Kulcsokat hozzá persze gyerek számára elérhetetlen, de állandó, kézre eső (hogy ne kelljen keresgélni)helyen tartom. Rögtön keresek linket. Le lehet ilyenre minden újabb ablak kilincsét cserélni, persze ha hagyományos, régi típusú ablakok vannak, vagy felújítottak, akkor eu nem játszik. Nálunk ilyenek vannak az ablakokon és az erkélyajtón is:

[link]

2019. aug. 19. 17:25
 8/8 anonim ***** válasza:
Én bukóra nyitom. Azt nem tudja átfordítani nyílóra. 3 éves lány.
2019. aug. 20. 11:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!