Az Angelcare biztonsági babatartó milyen kádban használható?
https://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__egyeb..
Tegnap volt hasonló kérdés Stokke babatartóval. Én háromgyerekes anyukaként azt javaslom, vegyél valami hasznosat a picinek ennek az árán. ;) Nem vagyok az új vívmányok ellen, Nosiboo orrszívónk van, használtunk légzésfigyelőt, bébiőrt, stb. de ez tényleg fölösleges babaholmi.
Ez nem babakadba valo, azert nem fert bele egybe sem, amikor probaltatok.
Ezt a normal meretu furdokadban szoktak hasznalni es babakad helyett veszik (mar aki veszi) es ezt hasznaljak addig, amig a gyerek nem ul stabilan a kadban.
Legalabbis ahol mi vagyunk nagyon elterjedt, szeretik is, de itt ugy hasznaljak, a furdokadban. En is neztem, de eleve melyitve van a kadunk, en nem birnek hajolni, gornyedni bele a furdokadba, illetve eleg nagy a furdoszobabk ahhoz, hogy kulon babakadat tartsak (nekem allvanyon a legkenyelmesebb), igy en nem vettem ilyet megsem.
2-as vagyok. Erre gondolsz egyebkent? [link]
En igen, de ha te nem, akkor vedd ugy, hogy nem irtam. :)
Sziasztok! Köszönöm a válaszokat! :) Én a kisebb méretűre gondoltam, erre: [link]
De talán igaz, hogy sokkal jobban fel lehet használni ezt az összeget. :) Köszönöm a tanácsokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!