Ti mit tennétek ebben a szituációban? Munkaügyi kérdés.
De ha ő úgysem jó munkaerő, mint ahogy írtad akkor nem vágná földhöz őket a 3 hónap. Viszont téged mégis tudnak nélkülözni.
Szerintem fogad el, hogy így alakult. Más a főnök, más a légkör...
#36 elhiszem. Ne vedd támadásnak a válaszaimat. Én is átéltem, hogy elküldtek a munkahelyről, mert egy nyalizó áskálódott.
El kell fogadni, mást nem tudsz tenni. Rossz érzés volt, mert tudom, hogy nem dolgoztam rosszul.
Bízz a karmában. 😀
Bocsi, de ez rizsa, amit itt összehordasz. Ha valóban Ausztriában élsz, akkor nincs olyan, hogy nem vesznek vissza. Bejelented a munkáltatónak, hogy meddig szándékszol otthon maradni a gyerekkel, illetve mikor és hány órában mész vissza dolgozni, ők pedig ezt tudomásul veszik.
Verheti magát Julcsi, akkor is mész, ő meg max felmond, minden joga megvan hozzá.
Vagy nem ismered ki magad a szabályok között, és bármit megtehetnek veled, mert elhiszed, vagy ez az egész mese habbal.
Besétálsz az Arbeiterkammerhez, és megbeszéled velük a helyzetet. Nem Julcsinak kell emailt írogatni, hanem intézni, hogy mit akarsz. Vannak erre szabályok, Julcsi meg a feje tetejére is állhat, neked teljesen mindegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!